Nie wciągaliśmy i nie wyciągaliśmy żadnej wtyczki - działa najnormalniej w świecie.Zmień telewizor jak masz inaczej lub zgłoś do serwisu.
kiki dzwoniłem pod podany numer który dałeś na priv. dzięki, serwis philipsa niby ma możliwość zdalnie sprawdzić działanie tv więc czemu tego nie robią, a problem z tym Longe Light to niewielka część problemu który częściowo rozwiązany pozostaje tylko to czy po włączeniu tv będzie obraz i dźwięk z dekodera lub z anteny siatkowej, Longe Light nie był jedynym problemem, a jak sie okazuje to nie tylko ja mam problem z sygnałem po hdmi
Jeżeli coś nie działa jak Twoim zdaniem powinno, to kontaktuj się bezpośrednio z infolinią. Przedstaw jak wygląda problem i zapytaj co w takiej sytuacji możesz zrobić. Po to jest infolinia, żeby z nich korzystać![]()
bumtarara - jaki masz problem po hdmi ?
Ok. a jaki to tuner zewnętrzny , bo może powstała niezgodność co prawda po update, ale ze strony starego np. dekodera który nie nadąża za zmianami.
Jaki masz tuner ?
Nie wiem, tylko spekuluję.
Ok. a jaki to tuner zewnętrzny , bo może powstała niezgodność co prawda po update, ale ze strony starego np. dekodera który nie nadąża za zmianami.
Jaki masz tuner ?
Nie wiem, tylko spekuluję.