Niestety u mnie też przestało działać, a tv mam 2 tygodnie.Przy wyłączonym TVzorku naciśnięcie przycisku na pilocie od ambilight powinno załączyć samo podświetlenie.
Przy wyłączonym tv, nie działa funkcja tzw. "lampki nocnej"Nie działa Ci przycisk czy ambilight ?
Niestety nic nie dało.Spróbuj zrestartować telewizor z "wtyczki" i sprawdź czy działa "lampka nocna"![]()
Mi odpisali, że funkcja została usunięta z nowego softu....Dziś pisałem do philipsa z problemami tego telewizora, może gdyby większa rzesza osób zgłaszała te problemy to poprawili by ten soft
Mi odpisali, że funkcja została usunięta z nowego softu....
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Pisałem wiadomość na stronie Philipsa oraz rozmowa na czacie.Jak to tak sobie to usunęli? Jeżeli reklamują się hasłem ze każdy telewizor z ambilightem posiada tą funkcje to jak to tak po prostu sobie ją usunęli?Dawać mnie tu jakiś kontakt do nich,pisałeś gdzieś na maila czy na fb?U mnie to tez nie działa ale najbardziej denerwuje mnie ten problem z HDMI.
Dziwne,żeby w modelu 7303 usunęli tą funkcję - a w modelu 8303 nadal ona jest w najnowszym sofcie(28 czerwiec)...:fool:Mi odpisali, że funkcja została usunięta z nowego softu....
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Otrzymałem link do nowej instrukcji obsługi, gdzie o tej funkcji nie ma wzmianki...Jeśli by tak faktycznie było, to macie podstawę do zwrotu tych telewizorów do sprzedawców.
Bo nie mają funkcjonalności o której zostaliście zapewnieni w momencie zakupu ( instrukcji obsługi).
Wątpię więc, żeby Philips w oficjalnej korespondencji się do czegoś takiego przyznał.