Mam zainstalowana wersje 075. Ściągnąłem na USB ver 084 z podanego linku. Spakowane i rozpakowane i tv nieznajduje nic do zainstalowania. Ustawienia-aktualizuj z usb-lokalne i nic.50pus7303Potwierdzam, mam TV 50PUS7303, wgrałem ręcznie nowy soft (084) i już nie ma cięcia na YT przy filmach w 4K.
Mam zainstalowana wersje 075. Ściągnąłem na USB ver 084 z podanego linku. Spakowane i rozpakowane i tv nieznajduje nic do zainstalowania. Ustawienia-aktualizuj z usb-lokalne i nic.50pus7303
W sumie czemu nie podnieść ciśnienia .
Oto filmik bezpośrednio z yt i z meldunkiem z HDR.
Wszystko na tv 7303, zdjęcie oryginalne, specjanie dalej, aby było widać ścianę i tv.
Zgłasza HDR ? Czy jest lepiej niż bez tego info ?
Ja różnicy nie widzę ale "kutwa" napis jest !!!
edit.
Fotka może nie przekonywać, jeśli będzie potrzeba to filmik na jakiś serwerek pchnę i podlinkuję lub nawet na moim kanale yt umieszczę ale będzie on bez hdr .
No masz!!!.....a ja kutfa tego napisu nie mam
Panowie, mrugnie wam czasem tak jakby pasek wzdluz ekranu? mialem tak pare razy na obrazie UPC ps4 itd.... od czego to?
Sformatuj pena na FAT32.
U mnie z NTFS też nie poszło.
Na FAT32 ruszyło
Ja tak nie mam, a TV dziennie pracuje z 9h.
serwis?
Mam ten telewizor - i mocno są nad tą matrycą zastanawiam. Zrobiłem, zdjęcia i jest matryca VA.Wiem co jest na displayspecifications, ale czerń jest poprostu tragiczna i wygląda jak typowy IPS. Jeżeli to jest matryca VA, to chyba jakaś najtańszego sortu. Do starego J6240 nie ma nawet startu.
Witajcie
Mam problem z nieregularnym migotaniem obrazu jak na filmiku w linku poniżej. Dodam że jest to w nieregularnym trybie czasu, poprzez kabel hdmi jak i aplikacje android tv. Ma ktoś jaką na to radę.
Filmik w trybie slow motion miedzy 10 a 11 sekundą mryga obraz.
https ://drive.google.com/open?id=1yZs1Ksr4PcGu61lfyj1eb8diS2nY0Lwo
W sumie czemu nie podnieść ciśnienia .
Oto filmik bezpośrednio z yt i z meldunkiem z HDR.
Wszystko na tv 7303, zdjęcie oryginalne, specjanie dalej, aby było widać ścianę i tv.
Zgłasza HDR ? Czy jest lepiej niż bez tego info ?
Ja różnicy nie widzę ale "kutwa" napis jest !!!
edit.
Fotka może nie przekonywać, jeśli będzie potrzeba to filmik na jakiś serwerek pchnę i podlinkuję lub nawet na moim kanale yt umieszczę ale będzie on bez hdr .
Panowie, mrugnie wam czasem tak jakby pasek wzdluz ekranu? mialem tak pare razy na obrazie UPC ps4 itd.... od czego to?
Mam ten telewizor - i mocno są nad tą matrycą zastanawiam. Zrobiłem, zdjęcia i jest matryca VA.
Myślałem, że czerń to czerń
oddajesz na gwarancje?Cześć, ja pytałem tutaj o to bo mam podobny problem. Mi migają czarne paski wzdłuż ekranu przez ok. 3 sekundu po odpaleniu filmu z YT, Netflix czy przełączeniu na TV. Chyba nie ma prostego rozwiązania.