Mam zainstalowana wersje 075. Ściągnąłem na USB ver 084 z podanego linku. Spakowane i rozpakowane i tv nieznajduje nic do zainstalowania. Ustawienia-aktualizuj z usb-lokalne i nic.50pus7303Potwierdzam, mam TV 50PUS7303, wgrałem ręcznie nowy soft (084) i już nie ma cięcia na YT przy filmach w 4K.
Mam zainstalowana wersje 075. Ściągnąłem na USB ver 084 z podanego linku. Spakowane i rozpakowane i tv nieznajduje nic do zainstalowania. Ustawienia-aktualizuj z usb-lokalne i nic.50pus7303
![]()
W sumie czemu nie podnieść ciśnienia.
Oto filmik bezpośrednio z yt i z meldunkiem z HDR.
Wszystko na tv 7303, zdjęcie oryginalne, specjanie dalej, aby było widać ścianę i tv.
Zgłasza HDR ? Czy jest lepiej niż bez tego info ?
Ja różnicy nie widzę ale "kutwa" napis jest !!!
edit.
Fotka może nie przekonywać, jeśli będzie potrzeba to filmik na jakiś serwerek pchnę i podlinkuję lub nawet na moim kanale yt umieszczę ale będzie on bez hdr.
No masz!!!.....a ja kutfa tego napisu nie mam![]()
Panowie, mrugnie wam czasem tak jakby pasek wzdluz ekranu? mialem tak pare razy na obrazie UPC ps4 itd.... od czego to?
Sformatuj pena na FAT32.
U mnie z NTFS też nie poszło.
Na FAT32 ruszyło![]()
Ja tak nie mam, a TV dziennie pracuje z 9h.
serwis?
Mam ten telewizor - i mocno są nad tą matrycą zastanawiam. Zrobiłem, zdjęcia i jest matryca VA.Wiem co jest na displayspecifications, ale czerń jest poprostu tragiczna i wygląda jak typowy IPS. Jeżeli to jest matryca VA, to chyba jakaś najtańszego sortu. Do starego J6240 nie ma nawet startu.
Witajcie
Mam problem z nieregularnym migotaniem obrazu jak na filmiku w linku poniżej. Dodam że jest to w nieregularnym trybie czasu, poprzez kabel hdmi jak i aplikacje android tv. Ma ktoś jaką na to radę.
Filmik w trybie slow motion miedzy 10 a 11 sekundą mryga obraz.
https ://drive.google.com/open?id=1yZs1Ksr4PcGu61lfyj1eb8diS2nY0Lwo
![]()
W sumie czemu nie podnieść ciśnienia.
Oto filmik bezpośrednio z yt i z meldunkiem z HDR.
Wszystko na tv 7303, zdjęcie oryginalne, specjanie dalej, aby było widać ścianę i tv.
Zgłasza HDR ? Czy jest lepiej niż bez tego info ?
Ja różnicy nie widzę ale "kutwa" napis jest !!!
edit.
Fotka może nie przekonywać, jeśli będzie potrzeba to filmik na jakiś serwerek pchnę i podlinkuję lub nawet na moim kanale yt umieszczę ale będzie on bez hdr.
Panowie, mrugnie wam czasem tak jakby pasek wzdluz ekranu? mialem tak pare razy na obrazie UPC ps4 itd.... od czego to?
Mam ten telewizor - i mocno są nad tą matrycą zastanawiam. Zrobiłem, zdjęcia i jest matryca VA.
Myślałem, że czerń to czerń![]()
oddajesz na gwarancje?Cześć, ja pytałem tutaj o to bo mam podobny problem. Mi migają czarne paski wzdłuż ekranu przez ok. 3 sekundu po odpaleniu filmu z YT, Netflix czy przełączeniu na TV. Chyba nie ma prostego rozwiązania.