za 2350 zł 550PUS7303 z pakietem d la niebieskich.
Uwaga dla tych co chcą kupić. Pojawiły się wersje z IPS - dziś taki odebrałem z euro i jakbym wiedział to bym brał sony... Co do mojej wersji to obraz ostry jak brzytwa ale te kolory i ten szary to tragedia
U mnie się tak dzieje i nie wiem jak to wyłączyć...
Cholera, wygląda na błąd z programowaniem.. dziwne, walczę z tym od kilku h już byłem wszędzie i nie mam pojęcia :/
Philips 65PUS7303 za 3899 zł z pakietem.
Uwaga dla tych co chcą kupić. Pojawiły się wersje z IPS - dziś taki odebrałem z euro i jakbym wiedział to bym brał sony... Co do mojej wersji to obraz ostry jak brzytwa ale te kolory i ten szary to tragedia
panowie kiedy aktualizacja teoretycznie powinna być przed świętami a ciszą?
Aktualizacje mają być w Q1 2019 roku. Jest trochę informacji na ten temat w sieci.
Wie ktoś może jaka jest różnica miedzy kontrastem, a kontrastem obrazu w ust. zaawansowanych?
Witam
Dziś zakupiłem 50' owego Philipsa i mam mały problem z pilotem. Gdy wejdę w android tv, niezależnie czy czy wejdę w apke czy jestem w menu głównym i chce opuścić ekran androida, wciskam na pilocie exit tv i.... I włącza się reklama na filmy google Play.. Za każdym razem. Przywracałem ustawienia fabryczne, robiłem update, nic nie pomaga. Jak wyłącze całkowicie apke filmy google to wtedy po kliknięciu na exit tv pojawia się czarny ekran. Miał ktoś taki problem ?
Ja mam dokładnie tak samo i kontaktowałem się w tej sprawie i dostałem taką odpowiedź: