Kolego cały czas nie odrzucam z listy 6008 , miałem zamiar kupić 6007 ale ogrom problemów mnie zniechęcił więc poczekałem na kolejny model testu nie ma do dzisiaj , testowałem i serie 5 i serie 6007 i oprogramowanie nie oczarowało mnie prędkością
co do dekodera... wyobraź , że po to się kupuje TV z wbudowanym TV sat , żeby nie mieć kolejnego pilota z forum nie z testów dowiedziałem się , że 6008 poprawnie współpracuje z aston crypt ( choć oficjalnie Philips wspiera tylko moduły UPC , pomijam problem z 2 kanałami , których nie oglądam ) więc się tak nie nadymaj na to , że ktoś chce kupić świadomie TV a nie marketingowy bełkot i potem płakać na forum przez 2 lata , że nie działa to czy tamto
Ja problemu przełączania kanałów nie rozumiem.
Przełączam na jeden, oglądam 10 sek., przełączam na kolejny, 10 sek, i tak aż znajdę coś ciekawego (ale zazwyczaj wiem po co siadam do TV i nie pstrykam bez sensu).
Więc jeszcze raz napiszę że nie pojmuję argumentu "szybkiego przełączania kanałów", czy to TV czy dekoder.
Co do marketingowego bełkotu - to właśnie obawiam się że się na to nabierasz.
Ale myślę że możemy skończyć tę dyskusję.
Ja napisałem że TV jest super (nie bez wad, jak każdy TV) i odpowiadam za tę wypowiedź, bo działam mocno na nim od 3 tygodni (TV przez kabel, przez dekoder, SmartTV, dźwięk z netu na ampli), dzisiaj zamierzam pobrać aplikację MyRemote i podziałać prze tablet, będę oglądał filmy z tabletu. Ciągle testuje go osobiście i nie zauważyłem problemów.
Jak masz konkretne pytanie - zadaj. Odpowiem.