Wszystko będzie w Html 5, na co Philips właśnie jest przygotowany.
Tego przygotowania na philipsie 7008 nie widze. Na stronach z materialem video w html 5 jest komunikat zainstaluj przegladarke zgodna z HTML5.
Wszystko będzie w Html 5, na co Philips właśnie jest przygotowany.
U mnie po HTML5 w przeglądarce na 6007 niby działa, niby bo youtube ustawione na HTML5 buforuje film, ale po chwili tv się restartuje...Tego przygotowania na philipsie 7008 nie widze. Na stronach z materialem video w html 5 jest komunikat zainstaluj przegladarke zgodna z HTML5.
Ja mam pytanie jest w tym tv, timer ? Chodzi mi o to, ze ustawiam sobie za ile tv mi sie wyłączy.
Ja tez mam w mkv. Plik na PCie normalnie chodzi z dzwiekiem, jak probowalem przez dlna puscic to tez byl dzwiek tylko cielo, a jak wrzucilem przez pendrivea to wyskoczylo, ze nie jest obslugiwany format audio.
Jaki uchwyt ścienny byście polecili do tego telewizora, żeby dawał w miarę odpowiedni dystans od ściany dla ambilighta?
Czy jest możliwość aby podczas odtwarzania muzyki z Pendriva wyłączyć monitor ale żeby jednocześnie świecił się ambilight i grała muzyka?
No to zadam pytanie które chyba jeszcze nie padło.
Czy podłączał ktoś inną kamerę do tego TV niż kamera Philips PTA317 ? i czy działa.
Nie ma opcji, żeby działała inna kamera niż dedykowana.