fisher1981
Member
Heh test się odbył i wciąż nie wiem który kupić:
philips 6008k czy LG 740 s
philips 6008k czy LG 740 s
Ja też biorę pod rozwagę lg ale serię 860 i phila 7008. Wiele bym dał za bezpośrednią konfrontację tych modeli Lg wydaję się być lepszym wyborem, ale w philu ten ambilight zachęca. Decydująca jest chyba jednak jakość wyświetlanego obrazu w ciągu dnia (jakość powłoki matrycy) jak i w nocy- głównie czerń, głębia obrazu. Oba mają pasywne 3d- jedyne akceptowalne przez moje oczy.
A co to jest HDMN no i gdzie to jest?
Nie znalazłem w ustawieniach obrazu, a jestem całkiem ciekaw.
jenson:
To ja nie mam żadnych artefaktów, a wszystkie na discovery/history idt. oglądam z włączonym na średni albo maks.
Nie wymyśliłem sobie tego. Artefakty występowały w modelu 6007 i występują***w 6008, widziałem na własne oczy i jest to opisane w testach na zagranicznych stronach. Występuje to przy szybkim ruchu.
Ja nie zauważyłem. Przyjrzę się jeszcze, ale oglądałem ostatnio skoki z trampolin (dosyć szybkie obroty tam wykonywali) i nie zauważyłem problemów z płynnością.
ok, przez weekend poobserwuję
Lepiej się nie przyglądaj, bo jak to zauważysz to będzie cię później wnerwiało cały czas
Philips 47pfl6008 test - ten model robi furorę na całym świecie, czy tak będzie w Polsce ?
Współpraca z DVB-t[/B]
Do opisów i wyboru służą również "kolorowe" przyciski pilota.
A bitrate TVP 1 - jest na bardzo dobrym poziomie.
W skalowaniu telewizor powinien przynieść wiele radości.
Oznacza to, że otrzymuje najwyższą ocenę pięć gwiazdek na pięć możliwych.
a czego sie spodziewales po forum moderowanym przez sprzedawcow? ten tv ma sie sprzedac i tyle ,nikt ci prawdy nie powie jak sie sam nie przekonasz i wyciagniesz wnioski.
Przecież zależy jakie masz podświetlenie matrycy i jakie ustawienia w menu.
To zapodaj proszę ustawienia menu , które pozwolą oglądać stabilny , a nie rozsypujący się obraz / mowa o ruchu POZIOMYM kamery /.
Może być na priv...