slupek napisał:Idę za chwilę do EuroRTV i chyba złożę zamówienie z opcją 30 rat x 0% - i odpadnie problem zakupu BR.
EuroRTV ma chyba wyłączność na sprzedaż tego TV.
Raczej nie bo tydzień temu widziałem go w Media Markt.
slupek napisał:Idę za chwilę do EuroRTV i chyba złożę zamówienie z opcją 30 rat x 0% - i odpadnie problem zakupu BR.
EuroRTV ma chyba wyłączność na sprzedaż tego TV.
slupek napisał:Tak rozumiem, że obraz jest najważniejszy, ale wygląd również - proszę ustosunkuj się tylko co do wygladu i napisz szczerze jakie masz zdanie - wiem, że to będzie opinia subiektywna, ale to nic nie przeszkadza
Foto chciałem, ponieważ:
zastanawiam się nad tym stwierdzeniem. Link był powyżej.
arianpl napisał:Mam pytanko.
Nie wiecie ile się czeka na ten LCD zamówiony w EURO AGD ...
Witam.slupek napisał:Na stronie mają info, że do 14 dni roboczych - co daje nawet 3 tyg.
Ja na razie złożyłem zamówienie przez neta i mam status "kompletowanie zamówienia" - zapewne będę musiał iść do wskazanego sklepu z zaświadczeniem o zarobkach by spisać umowę na raty.
TV dostarczany jest do domu.
rybka.w - opisz jak wyglądała u Ciebie ta dostawa. Jak TV był zapakowany i czy odpalałeś TV przy ludziach z EuroRTV (aczkolwiek jest chyba za zimno, by od razu odpalać).
slupek napisał:Problemy są z dostępnością tego TV. Dodatkowo zniknęła opcja zakupu 46" na raty w opcji 30x0 co dziwne 40" można tak kupić.
Tobie udało się zapewne kupić któregoś z pierwszych co mieli a teraz czekamy na nową dostawę.
, a pod › więcej w nowym oknie:Dostępność: chwilowo niedostępny › więcej
Dostępność: chwilowo niedostępny
Produkt niedostępny w sieci sprzedaży RTV EURO AGD i w magazynie dostawcy. Wraz z dostawcą dokładamy wszelkich starań, aby jak najszybciej go sprowadzić, nie możemy jednak podać terminu włączenia do oferty.
szmilki napisał:Witam wszystkich, wczoraj udało mi się kupić zamówiony tydzień temu philips 9704 w Euro Agd. Wielkie dzięki dla Kikiego za dobre rady i pomoc w wyborze. Przesiadam się z Panasonica kineskopowego i nowy robi super wrażenie. Muszę popracować nad ustawieniami i rozgryzieniem jego możliwości. Jeżeli któryś z kolegów posiadający w/w tv chce się podzielić wiedzą i ustawieniami to zapraszam na priv. Pytanie do posiadaczy, czy ktoś dostał instrukcje książkową, czy tylko jest w tv.
pozdrawiam
tylko w TV , brak książkowej czy CD, a ja mam pytanko jak z gwarancją czy otrzymałeś od Euro -Philipsa ? Bo ja mam jedynie wydruk z zamówieniem i ich paragonem .szmilki napisał:czy ktoś dostał instrukcje książkową, czy tylko jest w tv.
pozdrawiam
Witam Kiki słuchaj a skąd wiesz o tym? bo ja jeszcze kilka dni temu rozmawiałem z właścicielem sklepu internetowego i u niego można kupić taki lcd, więc może w philipsie ściemniają żeby kupowali ludzie po droższych cenach...kiki napisał:Philips stwierdził dziś , że model 46PFL 9704 jest dostępny tylko w sieci Euro i że nie będzie się pojawiał w żadnych sklepach internetowych .
Philips stwierdził dziś , że model 46PFL 9704 jest dostępny tylko w sieci Euro i że nie będzie się pojawiał w żadnych sklepach internetowych .