Witam, krótko " Best Philips :krol: ".Witam Was,
na tek wątek wpadłem zupełnie przypadkiem - nie brałem Philipsa pod uwagę kiedy zacząłem rozglądać się za telewizorem - ale od dwóch dni czytając ten wątek mam wątpliwości co do moich typów :
LCD
Toshiba 55sv 685
Sharp LC-52LE820E
Plasma
Panasonic TX-P50V20
Samsung PS58B850
Czy moje typy rzeczywiście przegrywają z Philipsem?
Okazuje się że w Euro mają jeszcze kilka 52PFL9704H podobno nówka sztuka.
Stąd moja prośba o Wasz osąd moich typów.
Telewizor ma służyć do oglądania TV, czasami jakaś gra z ps3 albo pokaz slajdów z komputera.
Pokój dosyć słoneczny, w dzień tv użytkują dzieciaki wieczorem żona, ja czasami obejrzę jakiś film.
Obecnie Ma plazmę samsunga z przed 4 lat i gdyby nie to że jest ona za mała 42" do salonu który w między czasie urósł pewnie bym jej nie zmieniał, niestety sofa stoi około 4/5 metrów od TV .
Nie wiem co mam jeszcze napisać aby zachęcić was do wypowiedzi - PROSZĘ.
Z góry Dziękuje
Pozdrawiam
Witam,
mam jeszcze jedno pytanko. Odleglosc w sypialni beda mial okolo 4 metry. Moze jednak wziac 52 cale? Czy to bedzie zbyt blisko? Na kanalach SD nie bede mial smuzenia? Czy przy 52 zastosowana jest taka sama matryca co przy 46? W ostatecznosci najwyzej docelowo pojdzie do salonu bo tam bedzie 6 metrow....
Co sadzicie?
Pozdrawiam
Witam, krótko " Best Philips :krol: ".
Witam,
mam jeszcze jedno pytanko. Odleglosc w sypialni beda mial okolo 4 metry. Moze jednak wziac 52 cale? Czy to bedzie zbyt blisko? Na kanalach SD nie bede mial smuzenia? Czy przy 52 zastosowana jest taka sama matryca co przy 46? W ostatecznosci najwyzej docelowo pojdzie do salonu bo tam bedzie 6 metrow....
Co sadzicie?
Pozdrawiam
Hej,
dzieki za opinie. Kriswas zapewne masz racje. Jak widac mysle po godzinach kiedy odwiedzam formu nie mam za bardoz czasu na jego namietne studiowanie. Nie mam zamiaru tez zastanawiac sie nad wyborem TV latami Kupno nastapi w tym tygodniu
Co do sygnalu to domyslam sie ze przy HD moze byc i 2 metry. Chodzi mi konkretnie o sygnal SD z tunera satelitarnego. Mam Cyfre +
Pozdrawiam
zdecydowalem sie na ten TV. Ostatecznie 52 cale ( jak cos to bedzie na Ciebie Kriswas
Podłączyłem dysk 2,5" z partycjami NTFS i widzi je bez problemu.