Wczoraj przez chwilę oglądałem jakiegoś Sony z aktywnym 3d ... i ja dziękuję postoję. Po 30 sekundach odczułem wyraźny dyskomfort, zaczynała mnie boleć głowa a mryganie obrazu było irytujące.
Po tylu różnych złych opiniach pewnie bym spojrzał na Sony,ale........
Ale Ambilight ma tylko Phill
Panowie, proszę o pomoc.
W czasie oglądanie tvn player cały czas miga mi czarno-niebieski pasek ładowania na dole ekranu. Ma ktoś pomysł jak to zlikwidować?
Pozdrawiam
mazibyk; A TERAZ MOJE PYTANIE! ; napisał::
Zastanawiam się czy zamienić dekoder na moduł CAM. Czy ktoś zauważył jakieś problemy czy różnice przy używaniu modułu? W zasadzie chodzi mi głównie o jakość obrazu... Bo jeśli wszystko jest tak samo to z chęcią pozbyłbym się dodatkowego sprzętu pod tv no i zawsze trochę prądu mniej zużyje
Kalibracja.... heheh...dobre To jakbyś chciał z czerwonego "jacha-ścierwo" zrobić Jacka D.Żałuje ogromnie że kiedykolwiek przeczytałem jakikolwiek test naszego wspaniałego znawcy i dałem się nabrać oraz stracić tyle pieniędzy a może kalibracja coś tu pomoże żałosne.
Nie trzeba nagrywać, wystarczy podłączyć dysk i już zaczną się problemy przy oglądaniu. Oczywiście jest to spowodowane rejestracją materiału na dysku dla potrzeb timeshift-u. Nie wyobrażam sobie dziś nie korzystać z tej funkcji. Dla mnie podstawowa rzecz!....od razu mowie ze nie nagrywam zadnych programow...wiec nie wiem jak tam z nagrywaniem z niektorych czstotliwosci...
witam,do kolegi pytajacego o modul cam.ja uzywam modulu od cyfry ,no i nie mam zadnych problemow.obraz idealny.czasami sie przytnie jak szybko przelaczam kanaly..ale to tak wciskajac w pilocie jakbym pisal smska..kilka klikniec w sekunde..od razu mowie ze nie nagrywam zadnych programow...wiec nie wiem jak tam z nagrywaniem z niektorych czstotliwosci...programy odbieram z hotbirda i astry...generalizujac: wole ten modul niz tuner..oszczednosc energii,zbyteczny drugi pilot czy platanina kabli...
Na którymś etapie w menu klawisz BACK wychodzi całkowicie z menu zamiast krok wstecz więc tymbardziej irytuje.