miet55-
nie będę Cię obrażać ale pisz proszę bardziej umiarkowanie, bo też moge się zdenerwować i zapewniam ze będzie mniej przyjemnie.
=============================
SDman -
Porównywałem dokładnie programy identyczne na dwóch jednakowych telewizorach
Jeden z nowego dongla Measy drugi z aplikacji VOD Onet.
Oczywiście że są różnice jakości obydwóch programów.
Ale jest to poziom akceptowalny jakości tym bardziej że są również w programach wybory oglądanej rozdzielczości . Na HBO Go jest super, na Ipla - rewelacja, Na Vod TVP - ok. ale nie powala na kolana.
Gry rewelacja.
Jest wiele urządzeń które lepiej sobie dają radę z jakością np Apple TV czy Dune
Ale zawsze można dokupić . Dla spragnionych i miłośników aplikacji to żadna sensacja. To tak jak kiedyś kupowanie magnetowidu. Kto chciał mieć więcej kupował - kto nie, nie.
===============================
bobiwr
Nie podważam Twoich nauk matematycznych , ale policzmy informację Philipsa:
- Philips Smart TV dostępne są nowe aplikacje: VoD Onet, Filmbox Live oraz Tuba.fm – start na pewno dzisiaj, ale nie wiadomo jeszcze o której godzinie. Nowe aplikacje będą dostępne w App Gallery.
- Jeszcze w marcu zostaną uruchomione dwie kolejne usługi TVN Player oraz WP.TV.
1.Tuba.fm
2.VOD. Onet
3.Filmbox
4.WP.TV
5.TVN Player
I nie pouczaj mnie czy moje mi się podobają czy nie.
Ja korzystam z komputera po 15 godzin dziennie.
Więc dla mnie wszystkie z których korzystam od czasu do czasu w telewizorze działają extra.
Nie będę się zniżał do oceny Twojego poziomu.
Pozdrawiam za to szczerze.
==================================================
po19770518 - nie wiem, nie pytałem , nie sprawdzałem tego problemu.
kini0 - mam Cię za gościa z klasą , nie musisz silić się kiepskie dialogi.
Tika - zważaj na słowa (regulamin.
Tak, wchodzisz na aplikacje angielskojęzycznych stron i jest tam kilkaset widgetów.
ściągasz je do siebie i oglądasz.
Nie wiem jaki masz gust, więc trudno odpowiedzieć na pytanie jakie są dla Ciebie.