Witam wszystkich właścicieli tego wspaniałego TV oraz tych, którzy cały czas zastanawiają się nad jego zakupem. Ja mam od miesiąca 55cali, po pięcioletnim sharpie (wtedy topowy model za 7tys) mogę śmiało powiedzieć, że jakość obrazu powala, to jest przeskok epoki. Oczywiście to moja opinia i nie wszyscy mogą się z nią zgadzać. Mam jedno pytanie to tych, którzy korzystają z modułu Polsatu Cyfrowego. Nie działa mi kilka kanałów, które działały na oddzielnym tunerze. Mam komunikat program zaszyfrowany (Discovery HD Showcase) lub fonia zakodowana (Polsat Film HD). Czy macie może takie problemy, czy wszystkie kanały działają bez problemu? Może jest to kwestia jakości sygnału, będę jeszcze testował. Jeżeli macie jakieś pytania praktyczne co do tego TV, to pytajcie. Nie chodzi mi oczywiście o pytania typu, czy jest teatr, czy jest równe podświetlenie, czy miga obraz na dynamicznym podświetleniu? Te sprawy są pewnie różne na różnych softach i różnych egzemplarzach. Mnie to nie przeszkadza i nawet nie testowałem tv pod tym kątem. Czasem coś tam mignie, czasem nastąpi restart. Obraz jak dla mnie jest bajeczny i to jest najważniejsze. Jak pojawi się nowy soft z TVNplayerem (ponoć w marcu) będzie już naprawdę super. Pozdrawiam.