Wersja: 000.150.083.000, Plik ZIP, 146.29 MB, Data publikacji: 2013-02-04
Aplikacja z grami, + jakaś z koncertami
TVN Player brak.
W Aspekcie aplikacji smart tv kolejne rozczarowanie
( ciach ) Przy okazji tv niewidzi nowego fw, zapodane z pendrive.
gdzie ją widzisz bo na stronie nie ma, TV też ne znajdujeWersja: 000.150.083.000, Plik ZIP, 146.29 MB, Data publikacji: 2013-02-04
Aplikacja z grami, + jakaś z koncertami
TVN Player brak.
W Aspekcie aplikacji smart tv kolejne rozczarowanie
Skrót myślowy z tym tv nie widzi nowego fw.
CChodziło o to, że nie widzi przez sieć...
Dodać do tego trzeba, że pen musi być na fat32.
.
Właśnie, gdybym o tym nie przeczytał to bym nie zwrócił na to uwagi , bo we wcześniejszym moim LCD było jeszcze gorzej a nie tego nie widziałem W moimi 47pfl6007 najgorzej widać przy zmianie kanałów , w filmach na szczęście na razie tego nierównomiernego podświetlania nie zauważyłem , może z dwa razy w lewym dolnym rogu , więc zbytnio mi to nie przeszkadza . Choć w moim egzemplarzu podświetlenie matrycy jest niezbyt równe , więc tak jak piszesz , mi się akurat trafiło więcej
Wychodzi na to, że nie poprawilips. Testował ktoś już 000.150.083.000. Poprawili błyśnięcia przy zmianach scen z ciemnych na jasne na włączonym dynamicznym?
Wychodzi na to, że nie poprawili
"Changelog:
QF1EU-0.150.83.0
Improvement on robustness for files(.jpg) via usb stick.
Solution for the predefined channel lists of Sky in Germany/Austria and Switzerland.
Improvement to connect via WIFI to Lynksys router WRT54GC.
Improvement for Electronic Program Guide"
czyli gówno zrobili!!!
A EPG z internetu to walczy o mistrzostwo świata... jednym słowem porażka i nikomu nie polecam tego TV!
na pewno NIE!!!stając jeszcze raz przed wyborem tv, kupilibyście ponownie tego philipsa?
Dobra już wiem.
Winę ponosi HDMI.
Coś zwalili w sofcie, że właśnie jak coś may podłączone przez te łącze to tak się dzieje.
Obejrzałem właśnie film przez USB i nic złego się nie działo.
Zero migania obrazu, wszystko działało jak należy.
Szkoda, że TV nie potrafi puścić dźwięku DTS przez optyk.
Byłby to idealny telewizor.
to raczej kwestia softu a nie HDMI, u mnie przy oglądaniu DVB-T z tunera wbudowanego w TV na nowym sofcie 155 są problemy z dynamicznym podświetleniem, na starszym 133 nie ma tego problemu zarówno jeśli chodzi o DVB-T jak i filmy z USB czy podpiętą konsolę przez HDMI
TV na pewno nie jest idealny, do tego czasami gubi obraz z DVB-T (pomaga wyłączenie i ponowne włączenie), przy korzystaniu z zewnętrznych urządzeń takich jak konsola czy PC nie sprawia żadnych problemów, więc obstaje nadal przy tym, że TV ma skopany soft