Przemo porownalem w sklepie 6007 do 6907. Różnica w obrazie jest (te same ustawienia) być może to efekt 400/600 Hz. Według mnie 6007 lepiej sobie radzi z gorszej jakości obrazem wszystko jakby jest nie poszarpane bez dodatkowych artefaktow. 6907 jakby bardziej wyraźny, wiecej detali i szumu (widać z bliska) w domu tego nie obserwuje. Siedze jakies 3,5 m od TV. Wybrałem 6907 bo głownie oglądam na TV filmy a tu moim zdaniem jednak wyraźnie góruje. Co do teatru to kwestia ustawień, jak ktoś lubi taki obraz(mocno doswietlony, kontrastowy, wyraźny i ostry) to czemu nie, ja wole nieco łagodniejszy obraz i można taki w tym TV rowniez osiągnąć. Dźwięk w 6907 moim zdaniem nieco lepszy ale minimalnie. Wyglad, rzecz gustu, mi nawet 6007 sie nieco bardziej podobal i pewnie gdybym nie byl zmeczony poszukiwaniem i czytaniem kupilbym w Niemczech 6067 1199€. Lag/opuznienie przy korzystaniu z meni jest ale do przyzwyczajenia. Generalnie bardzo fajne TV z bardzo intuicyjnym menu. Czyta wiele formatów z HDD czy usb byłem-zaskoczony. Duzo by pisac... Wada gdybys się decydowała na zakup to sprawdź rownomiernosc podswietlenie szczególnie w górnych rogach np. w trybie film bo u mnie jest w jednym miejscu jakies nierownomierne.