Z PS3 media w połączeniu z tym philipsem są***problemy, przynajmniej u mnie, zarówno na kablu jak i wifi. Polecam używać TwonkyServer ze strony philipsa, po kablu nie tną nawet 25gb filmy.
Ten Twonky mam, ale skończył mi się okres darmowego korzystania. Ze strony Philipsa jest jakaś full wersja?
U mnie po kablu ethernet macbook-philips nie miałem żadnych problemów, ale w tym tv wszystko jest możliwe...u mnie 9gb film 3d na Twonkym najnowszym ze strony philipsa (7.0.3) po kilku minutach odtwarzania sie zatrzymuje, robi kilkunastosekundowy freeze i wraca do poczatku odtwarzania
Witam, do tej pory telewizor sprawował się całkiem nieźle, ale od trzech dni mam problem z wyłącznikiem czasowym. Gdy upływa czas jaki sobie ustawiłem do wyłączenia to telewizor rzeczywiście przechodzi w stan gotowości, jednak po chwili sam się włącza z powrotem. Miał ktoś podobny przypadek? Jest na to jakaś rada?
aha, zapomniałbym - mam soft 133.5
Ja dzisiaj miałem szarpanie obrazu podczas ogladania Jaka To Melodia...i nie uwierzycie...wszyskie "ulepszacze" obrazu były wyłączone. Hmmm...