Oczywiście jakie to proste , 312 stron!! Dobra książka!!W tym wątku?
Oczywiście jakie to proste , 312 stron!! Dobra książka!!W tym wątku?
A gdzie znalazłęś takie info? Jak odpalisz dwa zdjęcia podzielone na jednym ekranie np gora dół to widać na zwykłych okularach jednym okiem jeden obraz i analogicznie z drugim. Oznacza to, że działa to niezależnie od sygnału i nie musi być on z konsoli. Jezeli pc oferuje opcje grania we dwóch na jednym monitorze. przy podzieleniu to nie widze przeszkód. Sam korzystasz moze z tego patentu na konsoli?tryb do grania na 2 osoby na jednym ekranie (z niezależnym widokiem) dotyczy tylko konsol
Jest TVN Player
Do trzech razy sztuka, tym razem zgodnie z obiecanym terminem!
spróbowałem na najwyższej rozdzielczości, czyli opcja "HD" - nie wiem czy przypadek, ale poszło bez problemów i bez zacięć ...(ciach) U mnie jest ciągły obraz i dźwięk , tyle że na środku ekranu "8 białych kółeczek z jedną przemieszczającą
się ". Może 6Mbps nie wystarcza.
Do HD powinno starczyć 2-3MbpsWitam uprzejmie,
Może 6Mbps nie wystarcza.
Sprawdzałeś w APP Gallery?a dlaczego jak mam wersję oprogramowania 150.83 TV informuje , że nie ma nowszej , a na stronie philipsa jest 150.85.
Mało tego nie mam tvn player !!
Sciągnąć z:[
No dobra . To co zrobić żeby było 150.85 ??
A gdzie znalazłęś takie info? Jak odpalisz dwa zdjęcia podzielone na jednym ekranie np gora dół to widać na zwykłych okularach jednym okiem jeden obraz i analogicznie z drugim. Oznacza to, że działa to niezależnie od sygnału i nie musi być on z konsoli. Jezeli pc oferuje opcje grania we dwóch na jednym monitorze. przy podzieleniu to nie widze przeszkód. Sam korzystasz moze z tego patentu na konsoli?
edit
Jeżeli ktos z ciekawości chciałby nawet to sprawdzić to można za pomocą tego filmiku youtube.com/ watch?v=p3Ud9-L9uLg Jeżeli nie macie odpowiednich okularów to wystarczy zamknąć jedno oko a później drugie (mająć założone oczywiście standardowe okulary dołączone z tv) i dzielenie działa ok
I zrobione , dziękuję!! Ale co jest lepszego w tej wersji ??Sciągnąć z:
42PFL6007K/12 Philips 6000 series Telewizor LED Smart 42PFL6007K 107***cm (42") Easy 3D DVB T/C/S2 z technologią Ambilight Spectra 2 i Pixel Precise HD - Philips Support
rozpakować i wstawić do pena sam plik autorun, włożyć do TV i dalej wg. instrukcji.