Philips 42 Pfl 7403 D

robi250

New member
Witam!!
Mam prośbę !! Mógłby ktoś podpowiedzieć jak w Philipsie 32pfl7403 wejść do menu serwisowego i sprawdzić czy telewizor nie wisiał w sklepie i nie nabijał godzin :) Chciałbym kupić nieużywany model
Pozdrawiam

darko10

New member
Software Upgrade Błąd

Witam,
przy aktualizacji softu (Q591E-000_093_000_000) wyskakuje mi błąd:
"Programming Error! Retry the procedure or contact your dealer."
Jakaś pomoc?, czy jednak wizyta w serwisie?
Próbowałem wgrywać starsze softy, jednak komunikat cały czas ten sam.
pzdr.

mikrobi666

New member
robi250 napisał:
Witam!!
Mam prośbę !! Mógłby ktoś podpowiedzieć jak w Philipsie 32pfl7403 wejść do menu serwisowego i sprawdzić czy telewizor nie wisiał w sklepie i nie nabijał godzin :) Chciałbym kupić nieużywany model
Pozdrawiam

Przecież wystarczy przeczytać ten wątek :hmm:

062596 i przycisk INFO na pilocie :eek:k:

mikrobi666

New member
darko10 napisał:
Witam,
przy aktualizacji softu (Q591E-000_093_000_000) wyskakuje mi błąd:
"Programming Error! Retry the procedure or contact your dealer."
Jakaś pomoc?, czy jednak wizyta w serwisie?
Próbowałem wgrywać starsze softy, jednak komunikat cały czas ten sam.
pzdr.

Ale telewizor działa? Tylko nie chce sie upadte'owac?

poorboy

New member
Mam maly problem z ustawieniem rozdzielczosci 1920x1080 przy 60hz obraz migota, pomaga zmiana odswiezania na 50hz. W manualu wyraznie pisze, ze 60hz nie stanowi przeszkody przy tej rozdzielczosci. Uzywam latpopa z kablem dvi - hdmi. Grafika ge-force 7900gs. Ma ktos jakis pomysl czym to moze byc spowodowane ? Xbox 360 polaczony przez kabel hdmi - hdmi nie sprawia zadnych problemow w rozdzielczosci 1080p i 60hz.

Udalo sie rozwiazac problem przez reinstalacje systemu. Wszystko dziala jak nalezy.

Ostatnia edycja:

dune2

New member
Bez reklam
androll napisał:
Perfect Pixel HD włączony, dzięki armin74, brak migotania pionowych linii no i jeszcze jedno. Nie wiem ile milionów kolorów czy też miliardów ma ta matryca i procesor ale poraz pierwszy po wgraniu nowego softu i uaktywnieniu opcji perfecpicxelhd, zobaczyłem na ekranie telewizora kolor złoty i wygłąda tak naturalnie jak niebieski czy zielony, masakra:)
Może wcześniej nie zwróciłem na to uwagi ale bardzo wątpie.
Pozdrawiam serdecznie

Odkopuje ten post bo moj ojciec ma Philipsa 7603 i Pixel Plus 3 czy da sie jakos programowo wlaczyc Perfect Pixel Plus oraz 100hz ?
Z gory dziekuje za podpowiedz bo sie ojczulek ucieszy :)

ciawus

New member
Witam. Mam ten telewizor już od roku i jestem bardzo zadowolony ale dzisiaj robiłem aktualizację softu za pomocą usb i chyba coś jest nie tak, bo telewizor się włącza a po dziesięciu sekundach wyłącza i tak cały czas.
Czy ktoś mógłby mi jakoś pomóc czy już tylko serwis

Do góry