Czy 40PFL5007K różni się tylko od 40PFL5507K brakiem 3D?
Tak mi wygląda wg porównywarki na stronie producenta. Nie ma żadnych innych różnic?
Było już o tym wiele razy
Różni się tylko i wyłącznie 3D niczym więcej.
Hmmm, no szkoda, że w teście tego tv mało było wspomniane o samym 3D.
Polecam link, który umieścił w jednym z tematów Kiki:
http://asset1.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim/2012/06/22/ratings_sheet_image_6_22_2.jpg
To dla osób zastanawiających się między tym Philipsem, a Panasonic ST50. Teraz mam jeszcze większe wątpliwości co kupić... Tym bardziej warto sprawdzić co wywnioskuje w swoim porównaniu Kiki.
Po pierwsze to dlaczego 'ponownie' ? Po drugie wiem, że Philips jest niedostępny na rynku amerykańskim, ale porównać te tv można w ten sposób że w tym rankingu telewizory dużo droższe od tego tv Philipsa są zdecydowanie niżej od Panasonica ST50. Pozdrawiam.
W moim egzemplarzu wydaje się bardziej błyszcząca! Mam bardzo słoneczny pokój (strona południowa) i jednym z kryteriów wyboru, było to, żeby matryca była matowa. W praktyce wygląda to tak, że matryca dość znacznie odbija światło, widać w niej zniekształcone odbicie własnej sylwetki. Po włączeniu TV siedząc na wprost jest lepiej. odbicia są widoczne [...] W moim 40PFL5007 też się można przeglądać (jest niewiele lepiej jak w starym Sony Trinitron 25')
Jest ktoś zorientowany jaka jest różnica między 5507 i 5007, poza dołączonymi okularami do tego pierwszego - te same matryce?. Osobiście nie trawię 3D i nawet niedopłacałbym 100zł.
Może warto jeszcze rozważać model 6606 z zeszłego roku?
Kiki z tymi testami to był sarkazm?Jutro porównania i jutro wpisy
Kiki z tymi testami to był sarkazm?
Chyba trochę przesadziłeś Philips cena średnio 2700 zł a Samsung 3400 zł jeśli chodzi o 40 cali ... Samsung ma napewno zdecydowanie najlepszy Smart TV zwłaszcza jeśli chodzi o polskie aplikacje Philips to na razie pod tym względem cieniutko ... Samsung jeśli chodzi o multimedialność jest zdecydowanie lepszy ... ma też procesor dwurdzeniowy ale czy to coś rzeczywiście daje w praktyce ciężko powiedzieć ... minus jeśli chodzi o Samsunga to trzeba mieć szczęście żeby trafić na dobrą matryce (zwłaszcza jeśli chodzi o clouding).Czy ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć, że konkurencją w prostej linii dla tego TV jest Samsung ES6800? Cena bynajmniej na to wskazuje.
Czy ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć, że konkurencją w prostej linii dla tego TV jest Samsung ES6800? Cena bynajmniej na to wskazuje.