A z czego był sygnał ?
No ale to chyba nie wina telewizora że różny sygnał, kadra nie doszkolona i brak pilotów. Dodatkowo masz u siebie w domu sygnał dedykowany.
Jeśli masz wątpliwości poproś o prezentację w domu.
Brak nawyku korzystania z instrukcji! Przeczytaj wątek o podłączaniu kolejnych urządzeń, a spłynie na Ciebie jasność , bez urazy, było wiele razy w tym wątku w różnych konfiguracjach.po podłączeniu xboxa wyskakuje brak sygnału,podłączenie pzrez hdmi,na wszystkich portach to samo,nie działa,co to może być?
w instrukcji jest napisane tylko,żeby konsole podłączyć za pomocą hdmi,nic wiecej.Brak nawyku korzystania z instrukcji! Przeczytaj wątek o podłączaniu kolejnych urządzeń, a spłynie na Ciebie jasność , bez urazy, było wiele razy w tym wątku w różnych konfiguracjach.
w instrukcji jest napisane tylko,żeby konsole podłączyć za pomocą hdmi,nic wiecej.
mógłbyś podać link do tego wątku?
aaa,o to chodziło,od razu to zrobiłem i dale brak sygnału.
Ja mam napewno dystanse ale z tego co pamietam (jestem w pracy teraz ) to chyba tylko na 2 z 4 śrub ma dystanse i to było w instrukcji uchwytu lub instrukcji TV.Witam. Mam mały (pewnie banalny) problem z instalacją uchwytu do tv. Czy mocowanie uchwytu przykręcamy bezpośrednio do obudowy tv czy też trzeba dodać jakiś dystans aby uchwyt nie przylegał do obudowy? Wydaje mi się, że w miejscach przy gwintach na śruby obudowa ma większą grubość właśnie w celu swobodnego przykręcenia do niej uchwytu zeby nie było jakichś niespodzianek. Czy mam rację?