Pc

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Instrukcja jaką dostałem wygląda tak:

Przed rozpoczęciem pobierania i instalacji proszę dokładnie przeczytać całą instrukcję. W przypadku jakichkolwiek niejasności proszę o kontakt.

1.Proszę utworzyć nowego użytkownika na konsoli i przelogować się na niego

2. Dane do założenia konta poniżej. (proszę nie zaznaczać opcji „zapamiętaj hasło”)

Login: xxxxxxxxxxx

Hasło: xxxxxxxxxxx

Przechodzimy do ustawień, PSN i wybieramy aktywuj jako podstawowe PS4 i aktywuj.

3. Wejść do sklepiku psn i będzie tam wyświetlona zawartość do pobrania (biblioteka). Będzie Driveclub i dodatkowa gra, włączamy pobieranie plików i wychodzimy z psn.

4. WAŻNE! WRACAMY NA SWÓJ PROFIL - czyli na swojego użytkownika.

5. Czekamy aż się ściągnie..

6. Instalujemy, oczywiście ze swojego profilu i gramy:). Proszę uruchomić obydwie gry.

7. Nigdy nie kasujemy utworzonego użytkownika z konsoli bo gra przestanie działać. Gramy zawsze na swoim profilu

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ocenzurował bo? ;)
To już sobie wyobrażam jak okroił GTA5, bo tam hardcore na porządku dziennym, a tu nawet nie ma co cenzurować, no, ale to Sarge... :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ocenzurował bo? ;)
To już sobie wyobrażam jak okroił GTA5, bo tam hardcore na porządku dziennym, a tu nawet nie ma co cenzurować, no, ale to Sarge... :D

Kiedyś wspominał,że jak nagrywał serię GTA 5 ,również robił cenzurę,ponieważ niektórzy Youtuberzy dostali bany za pokazywanie nagości...
Nie wiem czy regulaminowo,nie wystarczyłoby zrobić odcinek od 18+,dostępny po zalogowaniu...
Z drugiej strony miałby mniej wyświetleń,ale jednak dużo oglądających jest przeciwnikiem cenzury...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Każdy jeden teledysk to teraz wijące się sikorki z tyłkami na wierzchu, nie wspominając o filmach wyświetlanych w popularnych stacjach, a na YT znaleźć erotyczne nagrania też nie trudno. To jeszcze nic, bo nagość to jedno, ale brutalność chociażby w grach bije tą pseudo erotyke na łeb i szyje. Tego nie rozumiem, jeżeli miałby cokolwiek cenzurować, to na pewno nie sceny erotyczne, a katowanie w grach i to tylko i wyłącznie ze względu na dzieciaki z dostępem do internetu.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Każdy jeden teledysk to teraz wijące się sikorki z tyłkami na wierzchu,

Do końca nie jest określone,co znaczy nagość...,ale Sarge woli jednak być spokojny,ponieważ jak mu zbanują konto,to na nowym będzie mniej popularny (przez jakiś czas) ,co za tym idzie będzie zarabiał mniej kasiory.Ostatnio sobie liczyłem,to średnio (jak nagrywa ciekawą serię) ma odcinki po około 20 tys. wyświetleń,co jest warte średnio 40 zł (pół godziny odcinek).

nagość to jedno, ale brutalność chociażby w grach bije tą pseudo erotyke na łeb i szyje. Tego nie rozumiem, jeżeli miałby cokolwiek cenzurować, to na pewno nie sceny erotyczne, a katowanie w grach i to tylko i wyłącznie ze względu na dzieciaki z dostępem do internetu.

100 % racji.Gorsze jest rozwalanie komuś głowy na miazgę,niż sceny nagości...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mnie to bardziej zastanawia, kto wpuszcza małolatów na online do takich gier jak chociażby GTA.
Czasami dobierze się taka grupka i lecą łaciną równo.
Godzina 10 wieczorem, a oni cię gonią po mieście i drą, że cię za...... to już jest tak tragiczne, że aż śmieszne.
Chore czasy, te internety dużo narobiły złego ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mnie to bardziej zastanawia, kto wpuszcza małolatów na online do takich gier jak chociażby GTA.

Teraz to już nie większy problem "podać się" za kogoś,kto ma 18 lat...

Godzina 10 wieczorem, a oni cię gonią po mieście i drą, że cię za...... to już jest tak tragiczne, że aż śmieszne.
Chore czasy, te internety dużo narobiły złego :wink:
Ich rodzice są bardziej zadowoleni jak dziecko jest o 22 w domu :wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Czyli w marcu tylko "Battlefield Hardline" :wink:

W kwietniu "Project CARS" (również przeniesiony z marca),"GTA V" oraz "Mortal Kombat X" :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jeszcze trochę i na gwiazdkę będzie. No żenada Panie.
Ja rozumiem, że dopieszczają i wyjdzie to na dobre, ale to jedyny tytuł który można brać w ciemno, a tu takie cyrki.
Ja bym bardziej chciał zobaczyć jak graficznie wypadnie, a czuje, że będzie odjazd :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jeszcze trochę i na gwiazdkę będzie. No żenada Panie.
Ja rozumiem, że dopieszczają i wyjdzie to na dobre, ale to jedyny tytuł który można brać w ciemno, a tu takie cyrki.

Mam nadzieję że to już nie ulegnie przesunięciu...Ciekawy jestem czy oni tego nie robią specjalnie,żeby ludzie jeszcze bardziej czekali,ponieważ czekanie zaostrza apetyt...

Ja bym bardziej chciał zobaczyć jak graficznie wypadnie, a czuje, że będzie odjazd :)

Na Twoim monitorze powinno być bardzo ładnie.W dodatku gra ma mieć dobrą optymalizacje,więc raczej będzie wporzo i płynnie ;-)

P.S.
Jak tam "Dying Light" ? :wink:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mam nadzieję że to już nie ulegnie przesunięciu...Ciekawy jestem czy oni tego nie robią specjalnie,żeby ludzie jeszcze bardziej czekali,ponieważ czekanie zaostrza apetyt...

Z tym czekaniem i apetytem, to mi się już przejada powoli. Był dobry czas, styczeń, luty.
To był idealny okres na premiere, no, ale kwiecień?

Na Twoim monitorze powinno być bardzo ładnie.W dodatku gra ma mieć dobrą optymalizacje,więc raczej będzie wporzo i płynnie ;-)

Oby, bo jak nie będzie opcji 21:9 to będzie rozczarowanie, już na PS4 w wybranych fragmentach graficznie niemal jak film. Jak zapodałeś kamere filmową i krążyłeś po parkingu autem, to szczerze nie wyobrażam sobie jak to będzie wyglądać w wyższej rozdziałce. To mnie najbardziej ciekawi: grafika.

P.S.
Jak tam "Dying Light" ? :wink:

Będzie, wszystko mi się przesuwa w czasie. Myślę, że 2 tyg. maks i zasiadam ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Armaniś,pograłem trochę w "Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty" (przedwczoraj była premiera na PC).
Chyba jednak został tylko sentyment,bo w sumie nie chce mi się tego przechodzić ;)
Co do grafiki,to również bez rewelacji (wszystko na maxa) :

image.jpg

image.jpg

Zobacz,ta mroczna platformówka zapowiada się nawet ciekawie :
[youtube]4oOu1vsKWsU[/youtube]

Tutaj trochę sieczki z najnowszego Mortal'a :twisted:;)
[youtube]ZZsxXOfN26E[/youtube]

Graczomaniak

New member
Nowe screeny z GTA 5 na PC • Eurogamer.pl

Czekacie?

Mnie interesuje najbardziej nie tyle grafika, bo to oczywiste, że będzie lepiej niż na konsolach ale MODY.

Ciekawe co wyczarują. Tylko z tego względu kupię wersję pc. Przeszedłem już na ps4 na max i tylko możliwość rozbudowania o dodatkową zawartość na pc jest w stanie skłonić mnie do ponownego zakupu.

837x471

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widziałem te screeny parę dni temu,jednak do końca nie wiadomo czy nie są one podrasowane i czy widok z gry będzie na takim samym silniku jak te zdjęcia...;-)
Jednak na tą grę czekam najbardziej :D;-)

Do góry