I tak Bóg karze wszystkich , który konsole zmienili na PC.
A myślisz że dyski twarde w konsolach to są z kosmosu ?

Poza tym nie zamierzam dołączyć do 30 kl/s
I tak Bóg karze wszystkich , który konsole zmienili na PC.
Poza tym nie zamierzam dołączyć do 30 kl/s![]()
Oj Piramida, bładzisz, oj błądzisz![]()
Taką samą reklamę można zrobić z PC,który ma o wiele dłuższą historię.Więc nie wiem czym się tu podniecać![]()
Tak, dokładnie, bardziej martwi mnie instalka do Offica 2013 do której mam ok. 600 kmTeż nie lubię jak coś mi się dzieje z kompem ale pomęczysz się 1 czy 2 dni i będziesz miał spokój na kilka następnych lat.
Cenowo jest coraz lepiej - 1TB to jakieś 200 zł.
Dziś nie ma Commodore czy Atari, nie wspominając już o ZX Spectrum, jest tylko kawał blachy z bebechami, a "Playstation" jest już żywą legendą i co najważniejsze trwa![]()
Tak, dokładnie, bardziej martwi mnie instalka do Offica 2013 do której mam ok. 600 km![]()
Hehe. Mi raczej nie do śmiechu, ale okazało się, że po trzech latach dysk Seagate jest do wymiany. Sieje badsektorami. Czekają mnie miłe święta.
O PC-towcach nawet w Starym Testamencie jest :I tak Bóg karze wszystkich , który konsole zmienili na PC. Na ten obrzydliwy, brutalny, beznadziejny wynalazek!Granie na PC to zdrada ojczyzny, gwałt na ludzkim intelekcje i niewyobrażalny spadek moralności oraz pokusa diabelska
"RA" , rzuć PC , dołącz do prawdziwego grania. Pecetus-infectus, to choroba i poważny skutek dla organizmu.
![]()
O PC-towcach nawet w Starym Testamencie jest :
PSALM 107(106)
4 Błądzili na pustyni, na odludziu:
do miasta zamieszkałego nie znaleźli drogi.
5 Cierpieli głód i pragnienie,
i ustawało w nich życie.
6 W swoim ucisku wołali do Pana,
a On ich uwolnił od trwogi.
7 I powiódł ich prostą drogą,
tak że doszli do miasta zamieszkałego.
8 Niech dzięki czynią Panu za Jego miłosierdzie,
za Jego cuda dla synów ludzkich,
9 bo nasycił tego, który jest zgłodniały,
i łaknącego napełnił dobrami4.
10 Dając im konsole PS.![]()
15 Niech dzięki czynią Panu za Jego łaskawość,11. Siedzieli w ciemnościach i mroku,
uwięzieni nędzą i żelazem,![]()
15 Niech dzięki czynią Panu za Jego łaskawość,
za Jego cuda dla synów ludzkich,
666 I zesłał Pan za ich PC-towską nikczemność
Mateusza Magę, czyniąc ich na podobieństwo!![]()