pku napisał:To chyba nie do mnie ale moge odpowiedziec
Pilot jest smukły /troche moze z bardzo/ dziala bez pudla pod roznymi kontami, klawisze sa twarde i dzialaja z klikiem /to chyba dobrze/, ogolnie ok, ale czy takie achy to nie wiem, po prostu nie zastanawialem sie nad tym.
Z PC to mam problem bo okazalo sie ze moj notebook pomimi ze ma w stacji dokujacej DVI to go nie uzywa i jestem w lekkiej kropce. Pamietaj cie ze TV nie ma wejscia VGA i tu mam duzy problem. Ale to racej moja wina bo nie sprawdzilem /a bylem pewnien/ czy DVI zadziala. Ale z teorii wynika ze dziala 1080p, a moze "i" zobacz w manualu . Zreszta miedzy i a p w HD to ludzkie oko juz nie robi.....
daruchna napisał:A gdzie są produkowane Philki 9632/9732? Szczególnie interesuja mnie 47PFL 9732 i 52PFL 9632? "Made in ????" Pzdr
zimorodek napisał:Mam twardy orzech do zgryzienia, od miesiąca czytam, szukam po forach i czas podjąc decyzję jaki model kupić
Philips 47PFL9732D/10 czy Sony KDL 42X3500
W kierunku phila ciągnie dodatkowo kompaktowe kino HTS8100, jedna firma dwie nagrody EISA.
Poradzcie co wybrać..
Rado! Dlaczego tak sądzisz?rado napisał:Wybór jest prosty: philips ...
zimorodek, napisałem tak, bo z tych dwóch modeli, subiektywnie mam większe zaufanie do philipsa. Sam piszesz, że philips zdobywa nagrody Mam od pół roku model philipsa 52pfl9632d/10 i jestem z niego bardzo zadowolony. Mam poza tym starego philipsa crt 28 cali i jeszcze parę innych sprzętów tej firmy. Ale wciąż jest to moja subiektywna opiniazimorodek napisał:Rado! Dlaczego tak sądzisz?