Ja używam go z n-ką. Ogolnie to nie ma problemów - trwałych. Jedyna sprawa, to to że od czasu do czasu dzwięk zupelnie rozjeżdża sie z obrazem.
Moim zdaniem to wina, niestety telewizora (zresztą chyba kiedys mialem to tez z DVD - philipsa zresztą), moze n-ki. Ale nie jest bolesne. Wystarczy zrobic z pilota off-on i jest ok. Telewizor ma wbudowany jakiś układ synchornizacji dzwieku z obrazem /opoznienie zwiazane z obróbką obrazu/ i mysle ze czasami nie do końca to robi .... . W praktyce wyglada to tak, ze jak właczasz oba to raz na 20 razy po właczeniu obraz jest przesunięty względem dzwieku o jakiś 5 sek /bardzo dziwnie to wyglada/. Ponowne wlaczenie telewizora powoduje ze musza znowu dogadac sie po HDMI i 100/100 za drugim razem jest ok.
To tak zeby Cie zachecić
Zresztą te telewizory wygrywają obrazem, głównie w SD są nie do pobicia ... chociaż pamiętam ze jak go pierwszy raz włączyłem to dzwięk też mnie zaskoczył - pozytywnie - teraz to juz czlowiek sie przyzwyczaił.
Powiem tylko, że pewnego razu moja żona, po intensywnym treningu co to jest HD a co to SD, włączyła sobie film na TVN i zdumą powiedziała ... że rzeczywiście to HD jest lepsze