Nie jestem nabywcą ale czytam fora niemieckie. Na forum http://www.hifi-forum.de/viewforum-152.html dużo osób skarży sie na problem z piskiem w stand by, na wadliwe podświetlenie matrycy oraz na brumm (przydżwięk). Niektórzy ze względu na uporczliwy pisk w stand by oddają telewizory z powrotemszpak26051981 napisał:co do awaryjnosci to opinie sa rozne ,wg . mnie to tak jak w kazdej firmie zdazaja sie egzemplaze wadliwe -jak na razie to nie spotkalem sie z opinia ze cos w nowej serii nawalilo -duzo postow czytam i uwaznie sledze kazda zmianke o tych tv -tu apel do nabywcow jezeli cos zauwazyli jakies wady to prosimy o post w tej sprawie-oczywiscie pomijajac to opoznienie w grach -ktora anuluje sie nowym softem(oficjalnym )pozdrawiam i czekam na opinie szczesliwych i tych mniej zadowolonych z philipsow 9632 i 9732
pdkl napisał:Nie jestem nabywcą ale czytam fora niemieckie. Na forum http://www.hifi-forum.de/viewforum-152.html dużo osób skarży sie na problem z piskiem w stand by, na wadliwe podświetlenie matrycy oraz na brumm (przydżwięk). Niektórzy ze względu na uporczliwy pisk w stand by oddają telewizory z powrotem
pku napisał:Napisz coś wiecej, co piszą ?
Paczek27 napisał:Jak masz konsolę, to napisz jak się sprawuje. Czy masz efekt lag'u, smużenie (przy flmach, normalnej tv, konsoli)? Powodzenia z porządkami.
pku napisał:Jesli moge to cos Ci podpowiem, ze zdjec tak wyglada ze /tak jak moj mial/ masz za duzo niebieskiego i czerwonego pobaw sie ustawieniami palety /to sie nazywa "wlasne"/. Tak zeby nie bylo ze bialy to "bialy" a czarny to "czarny"
Tez moze porobie troche zdjec i podesle, ale wicie rozumicie swieta ida trzeba tyrac ....
Jump napisał:sorry, nie mogłem znaleźć linka, możesz pokazać mi to źródło ?
Paczek27 napisał:Rado, czy nadal masz efekt lag'u na Philipsie, jak grasz w PS3? Mialbyc jakies phototest po swietach i nadal czekamy (niezdecydowni)
Paczek27 napisał:Pku obiecywał, ale ja go już nie naciskam, bo zdecydowałem, że będzie Philips. Nie wiem tylko czy 42, czy 47. Oglądam z 3,5 metra, N'ka, PS3.
Paczek27 napisał:Pku obiecywał, ale ja go już nie naciskam, bo zdecydowałem, że będzie Philips. Nie wiem tylko czy 42, czy 47. Oglądam z 3,5 metra, N'ka, PS3.