No miło poczytać Kolegów na forum, nawet jeśli próbują w prostych słowach kogoś obrazić. Wybaczam, bo nie wiedzą co czynią

To oczywiście do Kolegi Peterka. Dla Twojej wiadomości - dzisiaj stałem się posiadaczem HX850

I to w pełni świadomym, nie ulegającym "opiniom" plazmowych fanatyków, którzy dostają wzwodu na samo słowo plazma. Tez bawiłem się ustawieniami (praktycznie, nie teoretycznie jak byłeś miły napisac) i wybrałem - zdecydowanie Sony. Kilku moich znajomych (tak, tak, nie tylko Ty ich masz...) również wybrało obraz Sony -m.in. za płynność i naturalność. Tak wiec jak widzisz, każdy ma tu swoje racje i żadna racja nie jest wazniejsza (mimo, że Ty tak bardzo lansujesz swoją). A pisze to właśnie dlatego, żeby pomóc innym w zakupie, żeby mięli szerszy pogląd na sprawę a nie tylko "wizję oszołomów". Kupiłem HX850 ale nie musze się dowartościowywać obrażając Ciebie, Peterka lub Twoją plazmę. Szanuję Twój wybór oraz Panasonica VT50 (który uważam, za fajny telewizor i wcale go nie skreślam chociaż niedociągnięć ma sporo) ale świadomie wybrałe Sony, bo uważam że jest wyborem lepszym. To tyle tytułem podsumowania wątku pobocznego i zakończenia śmiesznych waśni, które przy Twoim ogromnym udziale Peterka swoim poziomem sięgnęły dna! Pozdrawiam wszystkich Kolegów (bez podziałó na posiadane telewizory) i wbrew pozorom pozdrawiam (szczerze) także Ciebie Peterka, licząc (może niepotrzebnie) że moja wypowiedź dotrze do Ciebie i wywoła właściwą reakcję.
Do kolegi HQ... Drogi HQ nie powtarzaj bzdur, stać Cię chyba na własną opinię - zauważ, że na tamtym Forum nie ma sprzedawców więc nie ma potrzeby lansowania jakiegoś produktu

Wystarczy trochę pomyśleć... No ale plazmoludki wybierają te kąty, w których im ciepło - krytyka jest bee

)) A szkoda ponieważ parafrazując: prawdziwa sztuka (za jaką macie plazmy Panasonica) krytyk się nie boi! Podobno...