ponawiam pytanie.
Czy 50VT50 to cena standardowa na ten model ew jakaś promocja?
W mojej gazetce cisza [Toruń]
Kolega peterka najzwyczajniej w świecie trafił na wadliwy produkt i każdemu mogło się to zdarzyć, więc nie ma co snuć teorii o powystawowych tv i niekompetencji MM.
Info o cenie 6299 zł było podane 24.05, po rozmowie ze sprzedawcą. Gazetka się ukazała i potwierdziła. Mieli kilka szt na magazynie. Sam bym kupił, ale 50" to trochę mało jak dla mnie. Zmiana z 46" prawie niezauważalna.Znam cenę standardową.
Na poprzednich stronach są wpisy o zakupie za 6300 stąd moje pytanie, niestety forum się psuje i przerzuca do innych działów więc nie mogę zweryfikować kiedy takie info dokładnie się pojawiło.
Koledzy , pierwsze rozczarowanie 50VT50E . Po dwóch dniach użytkowania tego telewizorka , pojawiło się kilka białych plam między jak by tą szybą przednią a matrycą . Nie do usunięcia domowym sposobem . Im telewizor gra dłużej tym więcej tych plam i większych . Dzwoniłem do sklepu gdzie kupiłem i jutro jade wymienić na inny egzemplarz . Coś mam wrażenie że Chińczyk co składał ten tv był głodny . A na poważnie to obawiam się że model VT30 był ostatnim modelem wysokiej klasy bo matryca pochodząca z Japoni , a ta w VT50 być może już z Chin . Czyli byłby to kolejny przykład , że co z tego że telewizor zaprojektowany w Japoni jak robiony gdzie indziej . Mam nadzieje że przykład mojego tv będzie odosobniony . Ale pisze ten post dla tych co kupili też , niech sobie sprawdzą . Plamy te wyglądają jak w zimie po chuchnięciu na szybe . Takie białe placki , które widać przedewszystkim na wyłaczonym tv przy ciemnym świetle , lub poprostu na czarnym tle ale po rozgrzaniu się telewizorka również widać wtedy na obrazie . Porażka . W poniedziałek będe wymieniał na inny egzemplarz ale jak się okaże że znowu będzie to samo to podziękuje pewno i wróce do VT30 , która to nie ulega wątpliwości jest o klase lepiej wykonana i z lepszych materiałów . Teraz na bank żałuje że się właśnie VT30 pozbyłem .Pozdrawiam
przypomnielem sobie ze czytalem gdzies na forum chyba brytyjskim av forum o podobnym przypadku u paru ludzi z vt50 i okazalo sie ze wszyscy za telewizorem mieli jasne swiatlo albo okno bardzo naslonecznione albo jakies lampy i jakims dziwnym trafem swialo przedostawalo sie przez tylni panel i padalo na przednia szybe tworzac takie placki... heh tak z tego wyszlo bo po zaslonieciu czy zgaszeniu gdy brak swiatla z tylu te plamki znikaly... nie wiem czy to prawda ale dziwne to troche ale ktos to potwierdzil, moze sprawdz to
Obstawiałbym wadliwą serię i stąd tak niska cena.
Nie wiem jak podchodzi do tego MM,ale tak niskiej ceny nie ma nawet na Ceneo,więc sądzę że dokładnie o problemie wiedzą.
Telewizor Panasonic TX-P50VT50E - Ceneo.pl
A może właśnie dlatego kupili większą partię,bo sami tanio kupili?![]()
Dowiedziałem się z nieoficjalnego źródła ale za to pewnego , że przez miesiąc MM ma wyłaczność na telewizory 50VT50E