Mam pytanie, gdzie są teraz produkowane plazmy Panasonica zwłaszcza seria VT???
No tak to teraz te niedopracowane trafiły do Niemiec. U nas w Polsce wszystkie są super.
Powiem Ci nieskromnie. Sprzedaliśmy "sporo" modeli serii VT50 w różnych rozmiarach i powiem z prawdziwą satysfakcją - Zero problemów !.
Witam
W sypialni sa doskonale warunki dla plazmy. Kupilbym plazme.Rozczarowanie z jakosci obrazu wykluczone. Takie jest moje zdanie.
Podobne zdanie ma Piotr Wojtowicz, operator filmowy, autor zdjęć do filmów i seriali, między innymi Prymas, Tam i z powrotem, Ekstradycja, Sztos, E=mc2, Sfora, Jutro idziemy do kina oraz Czas honoru.
Ten typ ekranu telewizyjnego odtwarza cała paletę barw, niuansów w jasnych i ciemnych partiach obrazu. Ma on znacznie szerszą i bogatszą paletę kolorów i ich odcieni.
caly tekst tutaj
Filmy HD dla każdego. Porównanie 15 odtwarzaczy multimedialnych - RTV - Video - Trochetechniki.pl
Jesli odleglosc od telewizora wynosi 3 metry to ekran o rozmiarze 50 cali na pewno nie bedzie zbyt duzy
LCD doskonale sprawdza sie w witrynach sklepowych bo duzo klientow traktuje telewizor jak zarowke i wybiera ten ktory mocniej swieci.Wydaje mi się, że wypowiedź P.Wojtowicza jest z czasów, kiedy lcd faktycznie były ino "jarzeniówkami", albo najpewniej on tylko takie widział. Może darujmy sobie jego zdanie.![]()
Jeżeli kogoś interesuje zakup 50VT50E to dziś jest w okazji dnia za 6799 zł w Euro.
Sadzac po tym co napisal "digitalus" lcd nie nadaje sie do niczego, jedynie do wyswietlania reklam w witrynach. Jako posiadacz plazm i lcd, moge jedynie powiedziec ze wiekszych bzdur dawno nie czytalem. Jezeli tak maja wygladac dyskusje nt. tv i tych dwoch roznych technologi to tylko mozna wspolczuc tym ktorzy na podstawie tego co tu wyczytaja dokonaja wyboru tv.