Witam
Przenoszę się do większego mieszkania szukam dobry telewizor od 50-55cali
Wcześniej miałem (mam) plazmę Panasonic 42G20E jestem z niej zadowolony
MAM pytanie który telewizor wybrać czy Panasonic TX-P50VT30E
czy LG55LW570S
Skłaniam się do plazmy ale rodzina doradza LG
Już Ci odpowiadałem wcześniej, ale jakiś "chochlik" wykasował mój post
Z tego co pamiętam to będziesz miał pokój dobrze naświetlony (tak?), radzę sprawdzić jak sprawdzi się obecna plazma
i bez pośpiechu...8 czy 13 cali aż tak się pali?
50vt mam od ponad 2 tygodni, jedyną rzecz którą nie przetestowałem to sieć bezprzewodowa i nagrywanie na pendrive, po za tym nie mam się do czego przyczepić a jestem wymagający, no dobra rewelacja- choć nigdy nie byłem entuzjastą tej firmy.
Co do domniemanych zielonych plam lub innych wad o których się tu "piszę" nie stwierdziłem.
Wystarczy sprawdzić przy zakupie najlepiej w domu, (są plansze testowe, bądź sam sobie stwórz) i po kłopocie... po nagrzaniu wszystko wyjdzie.
Co do
LG55LW570S niestety nie znam, mam nadzieję że ktoś inny ma doświadczenia z tym modelem
No miałbym wątpliwości z tym Królem .Przeczytaj uważnie ostatnie kilka stron tego wątku bynajmniej opuszczając moje wpisy tylko innych użytkowników Vt30 i zobacz jaka powstała rysa na szkle.
Ujawniły się tu też poważne wady.Kolega Rossik nie jest tu jedynym wyjątkiem.
Mnie uczyli w szkole że często Król jest nagi.
A mnie nie uczyli tego w szkole że " w d..e był i gówno widział"..
bądź z tv --->"A tata Marcina powiedział" ?
Masz ten tv że wszystko wiesz?
Największy problem jest przy zakupie, sam trafiłem na pierwszy tv z one bad pixel, ale to nie wynika z wad wszystkich tv, a z pojedynczych egzemplarzy. Jak bym przyjął to ten tv jz 1 bp- niestety nie podlega gwarancji.
Po to jest to forum by sobie pomagać, sam pytałem jak to zrobić by być pewnym przed zakupem i dostałem odpowiedz.
A Tobie zależy tylko na lamentowaniu i sianiu propagandy że wszystkie tv są wadliwe? O DZIWO JEST ICH DEFICYT.
Drodzy forumowicze!! kupujcie ten TV ale sprawdzajcie je, testując swoimi sposobami bądź tymi podanym tu na forum, a naprawdę można się upewnić na 100% i rozwiać swoje wątpliwości o czym sam się przekonałem. A dopiero następnie dokonujcie transakcji !! A będziecie zadowoleni.
Są sklepy które oferują sprawdzanie na miejscu a tym bardziej w domu, bez żadnego pośpiechu, o czym sam się przekonałem, a płaciłem jak byłem pewny
No chyba że wolicie słuchać ustawioną propagandę i co najgorsze cenzurowaną