A ja juz nie moglem wytrzymac i wlasnie wlepiam galy w P50VT30. Powiem szczerze, ze jestem bardzo zadowlony ze zmiany TV. Wczesniej mialem PS50C7000 ktory w moim odczuciu to toalna porazka. Mozna powiedziec ze TV3D bez 3D bo nie mozna bylo ogladnac spokojnie jakiego kolwiek materialu 3D zupelna kiszka. Nie wspominajac juz o powidokach ktore pojawialy sie po 3 minutach :<, szarej czerni bez szczegolow, wnerwiajacym bzyczeniu.
Piecdziesiatka Panasonica pozbawiona jest prawie wszystkich tych dolegliwosci. Bez zadnego ustawiania obraz jest naprawde do przyjecia nic zlego nie rzuca mi sie w oczy, niestety do uszu dociera delikate bzyczenie z gornej prawej czesci TV. w sumie nie slychac tego z kanapy ale jak sie wie czego sluchac mozna to wylapac, bzyczenie wyrazne tylko po wsadzeniu glowy za TV. Panas nie wisi jeszcze wiec nie wiem jak bedzie rozchodzil sie dzwiek odbity z bliska od sciany. Samsung po powieszeniu na scianie rozhulal sie na calego z bzyczeniem.
Teraz 3D: Mam pare SBS i wszystkie prezentuja sie bardzo dobrze. Efekt 3D bardzo wyrazny nawet moja zonka (zawsze sceptycznie nastawiona do moich zabawek) byla pod wrazeniem. Prezentacja IMAXA z rafy koralowej - rewelacja, mordki fok wystajace z ekranu pozamiataly nawet moja coreczke ktora wrecz oniemiala w chwili kiedy foczka dala jej buziaka... Te same materialy na samie nie dawaly takiego efektu wrecz bylem zawiedziony. Maksymalne przesluchy rozdwajanie sie drugiego planu ogolnie 3d na ps50c7000 nie dalo sie ogladac. Nie mowie juz o graniu na PS3 gdzie Killzone w 3D rozjezdzala sie na kazdej scenie.
Panasonica jeszcze nie sprawdzalem z PS3 ale jak tylko to zrobie dam znac.
Materialy HD: Mam pare mkv 10gb, 3gb, Blureya avatar 45gb. Wszystko jakosciowo super.
To narazie wszystko, jezeli macie pytania...