TEST AREADVD OCENA MASTER:bober: TEST: Panasonic TX-P42VT30E - Bildmeister der aktuellen Generation?
Witam! Zamierzam zakupic Panasa VT30 ale mam dylemat jaki rozmiar brac. Moj pokoik jest bardzo maly, ogladam tv z odleglosci 1,5-2 metry. Moim zdaniem 42 cale bedzie idealne ale wole sie poradzic. Kolejna sprawa o ktora chcialem zpytac to jak sprawuje sie podlaczone PS3 do tego tv, chodzi mi oczywiscie o gry. Czytalem gdzies jakies wypowiedzi, ze ten tv nie posiada wejscia RGB do podlaczenia komputera czy to jest prawda? Moj laptop nie posiada HDMI wiec jest to bardzo istotna wiadomosc dla mnie. Posiadam w tej chwili Samsunga LCD Full HD (ten z wisniowa ramka) z seri 6, czy zmiana na tego Panasa bedzie dla mnie przelomem? Dziekuje i pozdrawiam!
Już było, na samej górze tej strony
Swoją drogą fajny test, bo zawiera bardzo dużo szczegółowych zdjęć.
Ale... na tych zdjęciach i filmach VT30 wygląda na niezłe lustro... Jak to jest z tą powłoką...?
Napiszcie proszę, co z blednięciem obrazu np. gdy na tle obrazu pojawia się biała ściana jednym słowem czy w tym czasie reszta obrazu blednie, czy plazma daje radę.