redlum masz racje popieram trol zawsze będzie trolemprzestańcie karmić trola - zgłodnieje - to znajdzie sobie inne miejsce do żerowania
pozdrawiam
redlum masz racje popieram trol zawsze będzie trolemprzestańcie karmić trola - zgłodnieje - to znajdzie sobie inne miejsce do żerowania
...Nie uwzględniaj mojej opinii przy wyborze tv.Są na forum osoby o niekwestionowanym autorytecie .Zwróć się do nich.Kiki na pewno Ci pomoże ... zupełnie za darmo....
Witam. Przyglądam się od dłuższego czasu temu wątkowi i zastanawiam się ile lat mają co niektórzy.
Nie stać mnie na ten panel więc kupiłem G30 z pełną świadomością wszystkich wad . Czy żałuję? Nie, gdyby było mnie stać pewnie bym kupił flagową plazmę Panasa. Gdybym miał jeszcze więcej pieniędzy to pewnie bym kupił topową toshibę i nie krytykowałbym ludzi, że kupili taki czy inny telewizor. Wychodzi z was panowie typowy polski charakter, zazdrość i zawiść.
Przepraszam za off topic ale nie mogłem.
Pozdrawiam wszystkich normalnych posiadaczy TV zarówno plazm jak i TFT z każdym rodzajem matrycy.
Niech sygnał FHD będzie z wami.
Ja też Cię lubię.Niedługo aktualni użytkownicy ocenią na podstawie własnych doświadczeń czy rzeczywiście jest to King off Tv.W mojej ocenie nie jest .Ale ona może być błędna.Ilu ludzi tyle opinii.Mój Avatar to taka zmyłka Udaję MJ -dałeś się zwieść
Plejak - nie rozczulaj się nad Sobą.
Masz odwagę krytykować King off TV - mi to nie przeszkadza
Ja Cię lubię :bober:
Nie sądzę że VT 30 jest gorszy.Kiki poleca tv na podstawie budżetu jak masz 3,5 k i chcesz 42 cale to dostajesz taki wybór 4,5k przy 46 calach czy 4,7k przy 50 calach.Seria v to 4,7k za 42 cale i aż 6,5 k za 50 cali .Dyskusja natomiast dotyczyła modelu 55 calowego za 8,7k aktualnie.Witam.
Przeglądałem już parę ostatnich wątków w temacie "co kupić" i widziałem, że Kiki często poleca G30 i GT30. Czyżby Vt30 miał być gorszy?
Niewykluczone że masz rację , ciekawe natomiast będzie wejście na rynek Philips 9706 niestety tylko wersji 46 calowej. http://www.hdtv.com.pl/forum/newsy/...-kandydowac-do-nr-1-na-rynku-telewizorow.htmlTośki też nie stawiam bym na piedestale wystarczy przeczytać test Product Face-Offs Televisions - DigitalVersus
Sklepy podają że ze vt 30 jest dostępny.Vt30 jest drozszy i caly czas jest problem z jego dostepnoscia temu kiki poleca nizszy model
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
A to nie jest tak, ze jest potrzebny drugi tuner/zrodlo sygnalu, zeby miec PIP?TX-P42VT30E
Czy ktoś wie w jaki sposób uruchomic tu PIP, bo ja za nic na świecie nie widzę tej opcji. Mam tunek cyfrowy z kablowki, wiec nie powinno byc problemu, a nic takiego nie ma. Podobnie jest z telegazetą. Nie da sie podzielić obrazu pół na pół txt i obraz z tv?
Edit: Tak mi sie wydaje po glębszym studjowaniu, ze finkcja PIP jest wylacznie wtedy jak jest podlaczony tuner cyfrowy w tv, jak sie z niego korzysta. Inaczej nie ma PIP.
A to nie jest tak, ze jest potrzebny drugi tuner/zrodlo sygnalu, zeby miec PIP?
Sa w ogole modele dwutunerowe?
No właśnie...A to nie jest tak, ze jest potrzebny drugi tuner/zrodlo sygnalu, zeby miec PIP?
Sa w ogole modele dwutunerowe?