W Media Markt ale tylko w sklepie internetowym ET60 jest za 6299zł. Z tego co wiem to każdy newsletter-owiec dostał kod rabatowy 10% i tylko on może z niego skorzystać. Czy za taką cenę warto ? Moim zdaniem NIE. Jak cena dojdzie do 5000 PLN wtedy tv będzie bardziej chodliwy a tak to czekamy na 55".
@BoycoTT jeśli nie znikniesz po tych przysłowiowych "3 postach" to uznam Ciebie za wiarygodnego użytkownika tego modela. Tak a pro po to kupowałeś w sklepie stacjonarnym czy przez Internet

?
Jestem! Najgorzej jest z drugim logowaniem na forum, trzeba odnaleść haslo
W sklepie kupowałem, niestety nie stać mnie na wyłożenie kasy przez net a bank, który obsługuje raty przez internet dla sklepu euro ma dziwne wymagania i odrzuca wnioski o raty
Pewnie dlatego, aby klienci nie oddawali im produków w pierwszym tygodniu bez podania przyczyny hehehe.
Słuchajcie, tego:
Zdecydowałem, że zostaje przy TV Panasonic TX-L42ET60E !!! 
k:
Zrobiłem:
- aktualizacje oprogramowania do v3.672
- opcja: Inteligent Frame Creation - ustawiam na maksa lub pośrednie
- wyłączyłem redukcje szumów
- wyłączyłem redukcje szumów MPEG
i pojawiające sie artefakty czy migotanie obrazu podczas: machania reką (całym rękawem), szybszego chodzenia postaci z punktu A do B czy machanie glową
uległy wyraźnemu zmniejszeniu!
Glupio mówić, ale jak się postaram to widzę drobne modyfikacje obrazu szczególnie na krawędzi obrazu statycznego z dynamicznym, ale nie razi juz tak w oczy jak na początku - i wpełni to zaakceptowalem. Ha!
Czyli aktualizacja oprogramowanie pomogła?
Dodam, że ten TV ma dobry i wyraźny obraz - a mowie tak, bo jestem uzytkownikiem monitora: dell u2711, ktory przyzwyczaił mnie swoimi szczegołami dzięki plamki 0,233 mm i rodzielczosci 2560x1440.
i szczerze? Nie widziałem nic co inny TV za 5k mógłby mi dać lepszego od ET60E - no może poza fajniejszym pilotem, czy dziwiękiem bo te są do bani
Pytanko:
Męcze się troche z DLNA, i zdeka mi film przez wi-fi (sieć n) zacina - musze to sprawdzić jeszcze - a jak u was?
btw:
Odnośnie migotania o którym pisalem wcześniej:
Migotanie obrazu jest widoczne, gdy np.: mamy scene z widoku helikoptera, który sie obraca i ukazuje całą panoramę - gdy jest włączona opcja IFC na maksa to obraz płyyyyyyyyynie, gdy w tym samym momencie wyłączysz IFC to zobaczysz migotanie - różnice widać.
Wcześniej właśnie o tym pisałem, że takie migotanie i artefakty są widoczne w specyficznych sytuacjach (przy szybkich scenach) pomimo IFC - włączone.
IFC- działa prawidłowo.Właśnie taka ma działać. Zresztą powyższy wpis o tym świadczy. jeśli ktoś ma wyższe wymagania to trzeba to wyartykułować i przygotować więcej kasy .
Nie da się startować w rajdach nawet wypasioną furą a co mówić o zwykłym samochodzie.
Masz BoycoTT wyższe wymagania - kupuj telewizor który spełnia takie wymaga i po kłopocie. My oceniamy model w klasie cenowej.
I tu jest bardzo dobrą ofertą !!!
Zgadzam się!
to ja lece na film!

opcorn:
Pozdr.!
*edit do postu poniżej:
- wi-fi (sieć n) = Wi-Fi 802.11n
Miałem problem z siecią, bo TV nie widział serwera DLNA z kompa, ale komp widział TV...
okazało się, że firewall win7 szfankował i musiałem przeprowadzić procedury zawarte w
www fixitpc pl - > Rekonstrukcja Zapory systemu Windows
Pozniej udalo mi się wysłać film z Windows Media Player do TV, ale zwykły plik avi 700mb zacinał się (klatkowanie).
Ogólnie czasłochłonne to konfigurowanie, a że teraz nie mam czasu i pewnie po weekendzie wróce do tematu to pytam innych, bo moze coś jeszcze źle robie.
Wiec rozumiem, że u Ciebie wi-fi i DLNA śmiga?
Pozdr.