Dzięki kiki za info. Czekam z niecierpliwością na ceny w sklepach i twoje testy.ET 60 , na dniach.E 60- 55" trochę później.
Oglądałem dzisiaj kilkanaście minut 42ET60 obok 42E5. Powiem szczerze, że żadnej różnicy w jakości obrazu na materiale HD demo, który był w EuroAGD puszczany nie widziałem. Obraz wydawał mi się praktycznie identyczny. Telewizor ma cienką metalową ramkę, co się jednym może podobać, innym nie, przez co wygląda na mniejszy.
Ciekawe czy poprawili napisy na filmach z zewnętrznych nośników i DLNA.
ET 60 , na dniach.E 60- 55" trochę później.
To w koncu ktory sie pokaze jako pierwszy ??Model E6 wjechał dziś na testy, zaczekaj max dwa dni , będzie test.
Są zbyt małe, tylko białe i nie można ich w żaden sposób modyfikować.
Z jednej strony prawda. Z drugiej strony to tak samo jak kiedyś miałeś telewizor a pod nim wideo VHS. Z trzeciej strony nie kupuj dongle na allegro od cwaniaczków, bo możesz to samo kupić od Chińczyka o 40% taniej na ebay. Także wybór należy do Ciebie.Kupujac TV za tyle kasy dokupowac jeszcze dongle? To sie mija z celem...
Jasne, że można zastosować.a czy dongle można zastosować do TV który jest całkowicie pozbawiony internetu i wszelkich bajerów?
być moze lepiej kupić takiego golasa bo taniej wyjdzie
ale z drugiej strony golasy to raczej juz starsze TV i nie mają dobrych parametrów, no chyba że się mylę
Jest mala roznica , posiadania TV i VHS, a TV Smart i Dongla.
TV nie dawal Ci mozliwosci ogladania/nagrywania tresci video. Natomiast przy TV Smart kupujesz po to zeby miec wszystko w jednym, a nie dublowac urzadzenia bo bedzie mialo jeden bajer wiecej. Po prostu przeplacasz. .
Raczej tak...
A czy najlepiej rozwinieta jakosc obrazu maja Samsungi?
trzeba sie zdecydowac jakie parametry sa wazniejsze.