Ja również od kilku dni noszę się z zamiarem kupna TV. Bardzo poważnie rozpatruje również ten model (tyle że w wersji 32 cale) Nic większego się u mnie nie zmieści. Mogę powiedzieć, że w zasadzie jestem zdecydowany na 99% na Panasa.
W grę wchodzi również Philips PFL50007K- też 32 calowa wersja-raczej jednak skłaniam się w stronę Panasonica... Panasonic ma 3 D, ale to nie tym wygrał w moich oczach. Po przeczytaniu internetu mam wrażenie, że ma on mniej irytujących wad od tego Philipsa i jak dla mnie ładniejszy design.. Chociaż w sumie TV nie kupuje się dla ładniejszego wyglądu.
Pytanie-najlepiej do kogoś kto miał do czynienia z oboma modelami, ale inne opinie też będą mile widziane.
Jak wygląda kwestia jakości obrazu w tych tv? Czy któryś z nich wypada pod tym względem wyraźnie lepiej, czy raczej można powiedzieć, że w tym aspekcie są porównywalne?
Nie mam możliwości porównania obu TV na żywo, dlatego byłoby fajnie usłyszeć opinię od kogoś, kto miał możliwość obcowania z tymi dwoma LEDami.
Krótko mówiąc: gdzie będę miał lepszą jakość obrazu?
Jeśli to ma znaczenie: Polsat Cyfrowy (w tym kilkanaście kanałów HD+ i kanały w SD- wszystko na kablu HDMI.)
TV będę nabywał Via internet. Od wczoraj mój faworyt już zdążył zdrożeć w sklepie, który sobie upatrzyłem.
Na miejscu nie ma aktualnie żadnego z tych modeli.