@Stanley. Trochę mnie zmartwiłeś, informacją, że inni też mają problem z dźwiękiem w czasie korzystania z funkcji dublowania ekranu. Trochę mi zależało na sprawnym działaniu tego połączenia telewizor-telefon, bo lubię słuchać audiobooków i czasami w domu puszczałem je sobie przez głośniki kina domowego.
Hm, masz przecież teraz inne możliwości, np. w firmowej aplikacji TV Remote 2, w opcji Swipe&Share tylko przeciągasz wybrany plik multimedialny (foto, muzykę, video) do góry i po chwili leci z telefonu na telewizorze... Dźwięk pójdzie wtedy z tv na ampli, na pewno

Poza tym skoro masz teraz serwer Synology: zrzucasz wszystkie audiobooki na NAS-a, odpalasz na urządzeniu przenośnym aplikację DS Audio i odtwarzasz muzę gdzie chcesz: na telewizorze, bezpośrednio na amplitunerze (jeśli obsługuje DLNA), albo na samym telefonie...

)
Wychodzi na to, że Netgear nie pójdzie jeszcze na emeryturę (allegro).

Zobaczę jeszcze co mi odpiszą z suportu Panasonica.
Szczerze pisząc z tej funkcji Dublowanie (mirroring, itp. - różnie ja zwą) praktycznie w ogóle nie korzystam, traktuje raczej jako bajer. Coś-tam na poczatku, żeby sprawdzić czy w ogóle hula... No i dzisiaj, żeby sprawdzić, czy coś się zmieniło z dźwiękiem (nie zmieniło). Obraz - duże opóźnienia, o fonii już pisałem. Poza tym wystarczają mi inne funkcje tv - DLNA, aplikacje smart typu YT, itp. Aczkolwiek ciekawe, czy i co odpisze support, bo z tym dźwiękiem uważam jednak przegięcie, kicha.
Co do NAS-a, to nie miałem większego wyboru, ograniczały mnie finanse jakie mogłem przeznaczyć na zakup. Wahałem się między WD My Cloud 2TB a Synology DS115j plus dysk 2 TB. Wybrałem DS115J.
Ok, jasne. Nie miałem w rekach, ale moim zdaniem do strumieniowania multimediów do Panasa powinien wystarczyć. A i do paru innych zadań, typu pobieranie z netu też

W takim razie zapraszam na forum
TUTAJ.