sanchopan napisał:Pewnie jakiś stary model, bieniok?:hmm:
Nikt nie ma tego modelu na stanie i nie są w stanie powiedzieć kiedy będą mieli. W Oskar Media nie pytałem ale nie bardzo pasuje mi ten sklep bo nie można zamówić za pobraniem.kurpes napisał:wg ceneo można kupić już za 7491. sklep Oskar Media
Spokojnie. Jeśli ktoś się odnosi do innego produktu, warto temu poświęcić chwilkę i wyjaśnić wątpliwości.pruszków napisał:Co mnie to obchodzi? Moze Panowie na temat, czyli panasonic.
Takie "numery" rzeczywiście się zdarzają,ale nie zakładałbym,że ktoś kto dopiero zaczyna ma zamiar tak postępować.Myślę,że raczej może chodzić o dodatkowe koszty i komplikacje.sanchopan napisał:Wydaje mi się, że to chyba celowe działanie: jak już klient zapłaci to... nie ma wyjścia, musi czekać, jeszcze pewnie mu z dnia na dzień mówią, że "jutro już będzie dostawa"...
cravietz napisał:Nikt nie ma tego modelu na stanie i nie są w stanie powiedzieć kiedy będą mieli. W Oskar Media nie pytałem ale nie bardzo pasuje mi ten sklep bo nie można zamówić za pobraniem.
a sam piszesz o Sony. Wiem, wiem, zmieniłeś opcję z Panasonika, ale...Leszczu napisał:A co do Pioniera dajcie sobie juz spokoj w tym watku bo nie o pioniera tu chodzi jak pisze w tytule ...........Panasonik................