macpiszczyk: taka jego uroda

(w trybie auto) ten tryb ma jednak jedną istotną zaletę, dopasowuje obraz do pełnych wymiarów ekranu (niweluje czarne paski). Osobiście przyzwyczaiłem się do tej "cnoty" chociaż na początku faktycznie trochę rozdrażniało. Nie zdarza się jednak by w czasie oglądania programu samoczynnie się przełączał (jedynie podczas reklam lub przełączania na inny program).
Dla tych co pytają o tej TV. Mam go od tygodnia. To naprawdę dobry telewizor, wg mnie wart swojej ceny. Jeśli ktoś poszukuje wodotrysków niech szuka wśród wyższych półek i z grubszym portfelem, jeśli jednak ktoś zamierza kupić pierwszą w życiu plazmę

, cieszyć się naprawdę dobrym obrazem (ładne kolory, czerń jak dla mnie czarna). Sam długo szukałem tv (wśród lcd również), zamawiałem już nawet FHD. Czas i pewne okoliczności sprawiły że zakupiłem X10, i wiecie co... nie żałuję, naprawdę. To dobry (nie rewelacyjny) telewizor.
Ktoś tu pisał że widział i porównywał go w Saturnie... ja też... widziałem również te tv obok (philipsa i samsunga) w domowym zaciszu i mimo, że w sklepie prezentują się lepiej niż panas, to nie zamieniłbym go na lcd, w warunkach domowych plazma gra zupełnie inaczej, mnie osobiście taki obraz bardziej odpowiada niż jakość lcd. Nie wiem skąd się bierze taki nacisk na "jakość" lcd, daleko posunięty marketing.