decyzja
wciągnęła mnie dyskusja w temacie Panasonica... X10, kolejna strona tego forum jest goryczą w oczekiwaniu na opinię Kikiego, Koledzy wszystkie informacje na ten temat są dostępne na Google i to w kilku językach - sam nie znam biegle żadnego ! ale już dzisiaj wiem co napisze Kiki bo skorzystałem z kolejnej strony Google-tłumacz i wszystko jest jasne, teraz to decyzja należy do każdego z nas , idziemy do sklepu i kupujemy plazmę !!! bo już wykluczyliśmy LCD !!! wybieramy najlepsze warynki gwarancja , cena, podstawowe parametry obrazu i inne dla każdego ważne, aczkolwiek przecież różne mozliwości tejświecącej tafli szkła i niech nam gra i świeci kilka lat do następnej nowości rynkowej , Kiki tu nic nie pomoże, kasa należy do kupującego, a jego wzrok ocenia jakość oglądanego obrazu ! Ta sytuacja przypomina mi zakup samochodu przez większość Polaków, kupują niemieckie marki, chociaż wiadomo, że na rynku są inne trwalsze , lepsze ,ekonomiczniejsze, decyzja zakupu wynikła z przyzwyczajenia nabytego w PRL-u. Ja tak jak wcześniej wspomniałem chcę kupić Tv do którego chcę podłączyć peryferie oraz satelitę i niech ma dobry obraz marka nie gra roli przecież jak sami tu piszecie odbiorniki TV zmienimy szybciej niż te , które obecnie nam grają, w kolejce oczekują nowe technologie, a to o czym dyskutujemy juz jest technologicznym zabytkiem. Sądzę , żę firma P...C chce przewietrzyć magazyny i oferuje nam TV po tuningu, w przeciwieństwie do konkurencji która wprowadza rzeczywiete nowości, ale niestety trochę droższe. Pozdrawiam