Opinia TX-P42X10Y
Witam wszystkich serdecznie,na początku chciałem wszystkim podziekować za wszystkie opinie,testy oraz podpowiedzi co do wyboru telewizora.Robicie naprawde świetna robote,uswiadamiając ludziom róznice pomiedzy telewizorami,różnice pomiedzy lcd a plazmą i ogólnie co kupić .A teraz po kolei-forum czytalem cos około pół roku,zastanawiając sie co do wyboru tv.Mialem jakieś mgliste pojęcie o technologiach oraz co do czego jest lepsze.Z upływem czytania coraz bardziej zaczęla rysować sie przewaga plazmy oraz coraz bardziej skłaniałem sie do panasa.Niemusze dodawać ze wiedze jaką sie tutaj zdobedzie ,niejednokrotnie jest wieksza od tej jaką prezentuja sprzedawcy w np.MM i Sa....ie,co niejednokrotnie mówiła mi moją żona:blagam:.Nie zebym byl jakimś zarozumiałym fachofcem

,po prostu poziom wiedzy w/wsprzedafców byl żenujący

.Jak sie domyslacie ,skoro pisze w tym wątku,zakupilem P42X10Y.Telewizor super,naprawde nie widać rożnicy (hd a hdready)z 3 metrów-co prawda nosze okulary

,ale.....Powiem tak,prosze sie nie smiać,zaskoczony jestem jakością divx"a.Miałem co do tego duże obawy,ale naprawde to sie spokojnie da oglądać,przynajmniej nie drażni oka.Oczywiscie zripowany film z BR na mkv jest super ale divx też wygląda spoko.Dodam ze programy TV ogladam na razie przez scart z tunera CP,ale wygląda to całkiem niezle,mysle zakupic sobie moze N-ke-zobaczymy.To tyle ,jeszcze raz chciałem podziekowac wszystkim za podpowiedzi,dodam na koniec ze ani razu nie zadawałem pytania na forum ,wystarczały mi odpowiedzi na pytania zadawane przez innych.Pozdrawiam.

Ps,buczenia nie zauważylem,może delikatnie coś jest ale kino zagłusza