Mojej zabawy z tv ciąg dalszy ;D (nie ma to jak fascynacja tv i ciągłe zmienianie
. Dziwnym zbiegiem okoliczności w czasie gdy kupiłem v20 mój znajomy również kupił tv, był to 810le, ten sam model nad którym się zastanawiałem przed v20 !!!
. Byłem pod takim szokiem perfekcji obrazu (na prezentacji u niego w domu) że v20 został szybko odsprzedany
, kupiony 810e i to co widzę z BR po prostu zabijka. Właściwie nie ma teraz aspektu obrazu na którym bym narzekał:krol:, kolory pełne i w szerokim spektrum odcieni, jasność super plus brak wycieku jasności jak to w normalnych lcd bywa. Bałem sie troche o input lag ale wystarczyło wyłączyć układ 100Hz i rzeczy jak teatr czy input lag znikają(dowiedziałem sie o tym dzieki flatpanels HD, super recki maja, najlepsze). To pierwszy raz jak jestem tak zadowolony z TV, to jest szok co się porobiło z tymi lcd, obraz HD w porównaniu do tego v20 to jest jednak inna bajka:krol:. Słuchajcie, to co che powiedzieć to moje spostrzeżenie że jedynie OBRAZ w warunkach domowych jest w stanie pokazać prawdziwe zalety tv. Po tym moim doświadczeniu widzę ze kupno tv po ocenie sklepowej ma więcej wspólnego ze strzelaniem niż z rzetelnym wyborem
Życzę wszystkim równie udanego wyboru tv, zadowolenia z obrazu
BTW Nawet filmy dvd po skalowaniu to bajka... to już jednak szczegół:krol: