Cena 7399.
Na razie chodzi na sygnale z kablowki ktory i tak nie jest za dobry.
Jak juz pisalem ,TV sie wygrzewa wiec ustawienia sa takie zeby tylko cos obejrzec.
Poza kablowka i DVD nie mam na razie innego zrodla do podlaczenia.
Na pewno podepne antene zewnetrzna do DVB-T(Warszawa).
CO moge w tej chwili powiedziec: ogladalem zdjecia z karty SD, jakosc rewelacja jak i sposob w jaki mozna je przegladac.
Kablowka ,kiepski sygnal i pomimo ,ze ustawilem tv na jakis czas na normalne parametry to bylo kiepsko, czern taka sobie, ramka byla czarniejsza i to sie rzucalo w oczy.
To samo z DVD, nie bylem w stanie podlaczyc po komponencie wiec szlo przez euro i tu tez zadna rewelacja.
Prosta sprawa, moje zrodla sa do kitu wiec nie bedzie obiektywnej oceny na ta chwile.
Design:jest duzo z poprzedniej serii,ogolnie jest poprawnie, mnie osobiscie nie podoba sie srebrny ceownik na gorze co w polaczeniu z reszta obudowy i jej elementami jakos nie potwierdza ,ze mamy do czynienia z najnowszym modelem.
Grubosc panelu najbardziej rzuca sie w oczy przy podstawie, idac w gore przechodzi plynnie w mniejszy wymiar,jednak wentylatory tez wymagaja troche miejsca wiec nie jest to najnowszy Samsung LCD seria B
Wentylatory chodze naprawde bardzo cicho, nie slychac tez zadnego brzeczenia przy jasnych scenach.
Co mnie zaskoczylo na plus- powierzchnia ekranu nie nagrzewa sie tak jak przy moich poprzednich plazmach (moze to wina tego ,ze tv nie chodzi na optymalnych nastawach w tej chwili?).
Ogolnie mogliby dopracowac obudowe,zmniejszyc troche ramke.
Pilot taki sobie, plastikowy.Przy tej klasie tv mogliby sie bardziej wysilic
TV jest na obrotowej podstawie.
Najwczesniej na temat jakosc obrazu bede mogl wypowiedziec sie za miesiac, tv bedzie wygrzany i bedzie juz podpiety pod jakis konkretny sygnal.
Zeby nie reklamowac sklepu powiem tylko ,ze byl kupowany na ul.Jórskiego w Wawie.
i jeszcze jedno, jak jestescie w stanie to bierzcie 58"