Owszem jest sposób
Wystarczy wejść w tryb hotelowy i zmienić opcję INITIAL INPUT!
Pozdrawiam
Do czego służy tak naprawdę to menu hotelowe ????
Owszem jest sposób
Wystarczy wejść w tryb hotelowy i zmienić opcję INITIAL INPUT!
Pozdrawiam
No właśnie chciałem tego uniknąć bo komp stoi w innym pokoju i musiał bym dociagnąc jeszcze jeden kabel.jesli komp ma wyjscie audio cyfrowe to podlacz go do ampli
U mnie było tak że jak podłączyłem tv do sieci nie było viera cast tylko krzyczał o aktualizację softu dałem ok i się uaktualnił. Teraz chyba co jakiś czas sprawdza uaktualnienia.Panowie mam pytanie odnośnie softu do TX-P42V10E.
Na czeskiej stronie najnowszy soft ma numer .....12
Sprawdziłem w swoim TV, posiada numer ...13
Kolega, który kupił telewizor w tym miesiącu też posiada soft z końcówką 13.
Nie mogę znaleźć żadnej wzmianki o tym sofcie.
Czy ktoś coś wie na ten temat?
U mnie było tak że jak podłączyłem tv do sieci nie było viera cast tylko krzyczał o aktualizację softu dałem ok i się uaktualnił. Teraz chyba co jakiś czas sprawdza uaktualnienia.
Od pewnego czasu wiadomo, że model V20 niestety nie będzie dostępny w rozmiarze 46 cali. Masz do wyboru 42" albo 50". Analogicznie było z poprzednikiem - V10.Witam wszystkich, czytuję to forum niekiedy z zazdrością, że wrażenia o których mowa nie są miom udziałem. Doczłapałem wreszcie do decyzji ( hi hi i oczywiście możliwości wydania ok. 5000 zł ) zakupu nowego TV. No i oczywiście problem. Proszę o pomoc. Czy wyszedł juz model V20 ? No i czy jest w planach wersja 46 cali ? Bedę wdzięczny za podpowiedź G20 czy czekać na V20 no i nie wiadomo czy 46 pojawi sie w wersji V20 ? PLEASE HELP !
winę klatkowania i efektu GG ponosi funkcja : Intelligent Frame Creationwylacz IFC
winę klatkowania i efektu GG ponosi funkcja : Intelligent Frame Creation
może za kilka lat ta funkcja się przyda
Intelligent Frame Creation : automatyczna kompensacja liczby klatek na sekundę i eliminowanie drgań w celu uzyskania płynnego i wyrażnego obrazu
po wyłączeniu tylko tej funkcji VT20 śmiga aż miło i jakość jest naprawdę powalająca
reszta funkcji czy jest włączona lub wyłączona nie zakłóca poprawnej pracy plazmy
@kowal801(DVHK) serdeczne W!ELK!E dz!ęki Twoje rady m! pomogły
k!łego oglądan!a ...