Kaszanka11
New member
W takim razie jakie ustawienia obrazu polecacie ? Normalny wydaje się jakiś za ciemny, dynamiczny natomiast świeci po oczach
mowa jest o bzyczeniu z kilku metrów ktore przeszkadza nawet bez sciszanianie siedzisz przecież pół metra od i nie czekasz aż coś usłyszysz
kolejna bzdura - jak już przekonało sie kilka osob na forum, przyjeżdża serwis i stwierdza w domu lub po kilku tygodniach przetrzymywania telewizora że wszystko jest w normie. Tylko że nam ten dzwięk wierci dziure w mózgu... Jednej osobie chyba wymienili zasiliacz, poprawiło sie tylko odrobinę.nie wątpię że mogą istnieć takie egzemplarze w których jest głośniej, ale po to masz gwarancję by zgłosić i co najwyżej wymienią Ci zasilacz jak sądzę i będzie po kłopocie
Nie wiem, może nie odbierasz dzwieku na tych czestotliwosciach a może masz po prostu bardziej cichy okaz, ja obsłuchiwałem kilka G30, codziennie słysze swojego i wszystkie napierdzielają z zasilacza tak że naprawde nie potrafie zrozumieć że ktoś by mógł tego nie słyszeć.to oczywiście wersja wyjaśnienia dla tych którzy nie upierają się że coś brzęczy, bo jak napisałem jak ktoś będzie chciał usłyszeć to i mucha będzie mu przeszkadzała w życiu
przecież są też ciche egzemplarze G30, o czym niejeden pisał, niektóre nie bzyczą nawet jak sprawdzali z bliskaNie wiem, może nie odbierasz dzwieku na tych czestotliwosciach a może masz po prostu bardziej cichy okaz, ja obsłuchiwałem kilka G30, codziennie słysze swojego i wszystkie napierdzielają z zasilacza tak że naprawde nie potrafie zrozumieć że ktoś by mógł tego nie słyszeć.
zwiększyć kontrast, jasność, kolory ?Obraz wydaje mi się wyblakły – jak zintensyfikować kolory?
No i jeszcze powiedziałbym, że dosyć ciemno świeci.
Obraz wydaje mi się wyblakły – jak zintensyfikować kolory?
No i jeszcze powiedziałbym, że dosyć ciemno świeci.
Miałem pewne obawy jak z resztą chyba większość przed zakupem neo plasmy od Panasonica buczy nie buczy/będzie bzyczeć itp. i już wiem ze wybrałem dobrze.
Wszystkim niezdecydowanym polecam aby kupili w takim sklepie gdzie "ktoś" kompetentny sprawdzi przed wysłaniem jaki jest poziom brzęczenia zasilacza w tym tv ,bo ja tak zrobiłem i moje obawy zostały rozwiane bardzo szybko w monecie włączenia i szybkich testów na rożnych ustawieniach.