grzegorz1981
New member
Mamy już koniec września i powoli zaczyna mnie ciekawić (chociaż jeszcze za wcześnie) co Panas pokaże w modelach na 2012 rok, w tym S40. Będzie jakaś spora różnica czy tylko raczej zmiany kosmetyczne?
co wybrac TX-P42S30 czy LG 50pv350 ?
Zdecydowanie S30 - mają inne matryce,zabezpieczenie ,czerń
Nie warto dopłacać, chyba, że masz jakąś chorobę dotyczącą robienia pomiarów czerni albo masz mocno nasłoneczniony pokój (chociaż to mało przekonujący argument biorąc pod uwagę 800zł różnicy w cenie). Co do ilości godzin to najlepiej jak jest zero, wtedy wiadomo, że tv nigdy nie był włączany.Praktycznie juz jestem zdecydowany i jescze jedno pytanko czy warto doplacac do tej g30 kilka stowek i ostatnie pytanie ile powinno byc przepracowanych godzin w nowym tv plazmie panasonica czy to powinno byc zero czy jakies male wartosci.toznaczy chce sprawdzic czy czasem wjakims sklepie niewcisneli mi jakiegos zwrotnego tv
Nie warto dopłacać, chyba, że masz jakąś chorobę dotyczącą robienia pomiarów czerni albo masz mocno nasłoneczniony pokój (chociaż to mało przekonujący argument biorąc pod uwagę 800zł różnicy w cenie). Co do ilości godzin to najlepiej jak jest zero, wtedy wiadomo, że tv nigdy nie był włączany.