_errr chodziłeś do szkoły? Uczyli Cię czytać? Wystarczyłoby przeczytać 4 posty wcześniej... no ale to tyylleeeeee czytania
P.S.
Ma ktoś pilota HARMONY i plazmę Panasonica? Udało Wam się zaprogramoać przycisk "ostatnio oglądany kanał"? Przełącznik między obecnym a ostatnio oglądanym kanałem
Ja mam Logitecha Harmony One i powiem Ci, że Logitech ma mnóstwo źle poopisywanych urządzeń w swojej bazie.To że nie ma takiego przycisku na oryginalnym pilocie to niczego nie oznacza. TV posiada dużo więcej funkcji dostępnych bezpośrednio których na oryginalnym pilocie nie ma, np. możliwość wybrania wejścia np. HDMI3. Na oryginalnym nie ma, a w bazie logitecha jest takie polecenie i jednym przyciskiem możesz wymusić od razu przełączenie na HDMI3 lub VGA.
Jest też funkcja przełączania między obecnym a ostatnio oglądanym programem, ale u mnie niestety nie działa Nie wiem czy to tylko kwestia modelu S10, czy w bazie logitecha jest błąd w kodzie.
Niestety do tunera nie było w Technicsach oryginalnego pilota tylko pilot wzmacniacza załatwiał wszystkie dodatkowe urządzeniaDlatego jest możliwość odczytania kodów z oryginalnego pilota, wtedy pewno błędów nie ma. Niestety ograniczna nas to do funkci które są dostępne z poziomu oryginalnego pilota.
Ja jednak jestem zadowolony z harmony, jeden zamiast pięciu W dodatku mogę nim "celować" niemal w dowolnym kierunku gdzie np. dekoder polsatu reaguje na oryginalny pilot pod bardzo wąskim kątem.
są srodki do polerowania szybek w komórkachSzyba 500 zł, usługa 150 zł. Razem 650 zł.
Za drogo trochę.
Spróbowałbym czymś to wypolerować żeby były trochę mniej widoczne, możecie coś polecić?