Ta "niezawodność" jest wielce symboliczna i oznacza tylko, że plazmy Panasonica są uważane za bardziej "wytrzymałe" od innych. Nic nie jest niezawodne nie wyłączając szczytowych kosmicznych technologii.JanKowalski napisał:Moim zdaniem stawia to pod sporym znakiem zapytania niezawodność plazm Panasonica.
lexo napisał:Ta "niezawodność" jest wielce symboliczna i oznacza tylko, że plazmy Panasonica są uważane za bardziej "wytrzymałe" od innych. Nic nie jest niezawodne nie wyłączając szczytowych kosmicznych technologii.
A ile ta przyjemność się ceni i gdzie to sie załatwia?Snake73 napisał:Ja rozumiem niektórzy słyszą brzęczenie niektórzy nie. Czytam posty o awaryjności panasonica i myślę, że dobrze zrobiłem przedłużając okres gwarancji o 3 lata.
darekguma napisał:Witam.Na początku chcę podziękować wszystkim za wskazówki dotyczące tego tv .Narazie ciesze się z użytkowania 42' ale na drugi tydzien zamieniam go na 46',myślę że to wystarczy do mojego pokoju.Co do obrazu to mam narazie kablówkę i dvd. Co do kablówki TELPOL to porażka,ciekawe jak by to wyglądało na LCD ale dvd to już inna bajka a bedzie jeszcze lepiej jak podepnę N i kompa,ale to za parę dni.Co do syczenia to jest i nie ma co się czarować,ciekawe jak będzie syczał 46'.Mam pytanie związane z kartami sd,proszę o podpowiedz jaką kupić 4 lub 8 Gb, jakiej firmy,trochę tego jest na necie a kompletnie się na tym nie znam.Dzięki za odp.
lep napisał:Witam
Mam taki dziwny problem (pewnie coś pokopałem w opcjach). Moje DVD jest podłączone przez component i nie mogę ustawić proporcji obrazu innych niż 16:9. Jak wciskam ASPECT to tylko miga szybko zielona dioda i nic. W każdym innym przypadku pojawia się meni z możliwością wyboru innych proporcji obrazu. Proszę o pomoc.
Dzięki kolego pomogło jeszcze nie miałem czasu poznać tych wyszystkich bajerow kiedyś przy LG to było kilka opcji i tyle.papierki2 napisał:Musisz wejść w menu i przełączyć opcję na "kinowy" "normalny" lub "dynamiczny". Aktualnie jesteś w opcji "gra" i dlatego nie działa Ci ASPECT.
Pozdrawiam