yaneq
spróbuj włączyć telegazetę przy podłączeniu po HDMI, a wtedy zrozumiesz czemu mam też po Scarcie. Dodam, bo może nie doczytałeś, plazmę mam podłączoną I PO HDMI I PO SCARCIE! Normalnie oglądam po HDMI (zapodałem tryb hotelowy, żeby darmo nie przełączać przy włączeniu), lecz jak chcę coś pogrzebać w telegazecie, to przełączam się na scart.
Według mnie obraz na kanałach typu polsat, polsat sport, polsat2 jest super (ale np. polsat cafe i polsat play nieco gorzej- są według mnie wyraźnie gorszej jakości). Jedynka, dwójka i TVN-y po prostu bajecznie. Naprawdę nie ma się czego doczepić. Według mnie obraz jest wyraźny, ostry, miły dla oka i bez jakiegokolwiek mydła. Mydłowate kanały to takie jak różne Manga, Sranga, ITV-y, Pulsy i inne dziadostwo. Przyznam, że TVN Turbo również trochę rozczarowuje, według mnie jest w dość słabej jakości. Ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Miałem do tej pory Triluxa 21', naprawdę dobry TV na podzespołach Philipsa. Jednak po przesiadce na S10 nie czuję ABSOLUTNIE żadnego dyskomfortu, a raczej radość oglądania TV.
Nie zwlekaj, nie zawiedziesz się.
Odpuść G10, szkoda pieniędzy. To co prezentuje S10 naprawdę każdemu wystarczy, a za resztę kup żonie czy dziewczynie (możesz i żonie i dziewczynie
) np. pierścionek. I wilk i owca będą całe. I noc upojna gwarantowana.
k:
Pozdr.
@ zibi01011968
Czemu będziesz podpinał po eurozłączu, przyjacielu? Nie stać na HDMI, daj spokój!