marekjw2523
New member
Panowie po tylu latach naszła mnie myśl by pobawić się ustawieniami serwisowymi, jak tam się poruszać i czy ma ktoś już jakieś ustawienia by więcej wycisnąć z tego wspaniałego tv
Jutro będę u rodziców to spróbuje z ustawieniami. Dzwoniłem wstępnie do serwisu to nie matryca mówił gość że jakiś układ.Kolor to jakiś taki różowy,to są takie pionowe linie w tym kolorze od czasu do czasu zmieniają kolor na niebieski. O TV się nie martwię mam już nowy choć w technologii LED a ten u rodziców i zastanawiam się czy opłaca się naprawiać. TV kupiony w 2008 roku w sierpniu bodajże i ciekawostka, rodzice też taki model kupili miesiąc po mnie i im hula do tej pory bez problemówNiestety to uszkodzenie elektroniczne.Pomóc może tylko serwis.
Przywrócenie ustawień fabrycznych nie pomoże ale można spróbować.Pasek po prawej stronie w jakim jest kolorze?
Czarny pasek widać ale ten obok jaki ma dokładnie kolor?
Czy ktoś planuje zmianę plazmy Panasonica na nowy TV, np. 4k albo na 60", czy czekacie na OLEDy?
mam pytanie plasma Panasonic 42'' seria PV80 od 2007 roku bez żadnych lagów idealny odbiór jaka cenę sprzedaży mogę zaproponować w necie?
ciężko ja znaleźć a ja chce sobie odświeżyć temat oczywiście także z Panasem
Dzieki z góry za info...