Tomek Koko napisał:Wydaje mi sie ze warto poczekac na testy sharpa RA1. Cena zblizona do panasonica lx600.
A BMW jest lepsze od Seata. Porównujmy LCD tej samej klasy...ortax360 napisał:1.5 ok ale 2 m bedzie lepsze .
Czy jest cos lepszego od lx600
- bardzo dobry jest sony v2500 , Hitach ld9700 , Toshiba 68 i Rewelacyjny absol. TOP-Model Philips
37 1080p 37PF9731.
Jak na razie jest na allegro ale z tego co wiem to jest tez u kikiego. Niedługo trafi oficjalnie do sprzedaży w e-panasonic.gregos napisał:czy ktoś się orientuje gdzie można go kupić od ręki? w tej chwili nie mogę go trafić
A skad wiesz jak gra ta toshiba ? Jak na razie widziałem ja tylko na Digitalo.pl Widziałes moze jakies testy albo miałes mozliwosc zobaczenia jak ona gra?ortax360 napisał:1.5 ok ale 2 m bedzie lepsze .
Czy jest cos lepszego od lx600
- bardzo dobry jest sony v2500 , Hitach ld9700 , Toshiba 68 i Rewelacyjny absol. TOP-Model Philips
37 1080p 37PF9731.
Pozdrawiam
PatrykD napisał:Owszem - odwiedzam te porównywarki cen od paru dni dość intensywnie - ale tak naprawdę to nikt z oferentów nie posiada tego modelu. Może jednak komuś udało się sprowadzić Panasa do domu? Jeśli tak - napiszcie przez który e-sklep (lepiej jednak na private).
A tak w ogóle to wszystkim forumowiczom, szczególnie z tego tematu, Wesołych Świąt i Krystalicznego Odbioru.
PatrykD napisał:Owszem - odwiedzam te porównywarki cen od paru dni dość intensywnie - ale tak naprawdę to nikt z oferentów nie posiada tego modelu. Może jednak komuś udało się sprowadzić Panasa do domu? Jeśli tak - napiszcie przez który e-sklep (lepiej jednak na private).
A tak w ogóle to wszystkim forumowiczom, szczególnie z tego tematu, Wesołych Świąt i Krystalicznego Odbioru.
No to chyba zalezy jaki masz wieszak.ryan77 napisał:Witam. Mam pytanie czy model Lx600 po zamocowaniu na ścianie da się lekko zmienić kąt w poziomie czy jest to sztywne?