Dolicz przesyłkę - najlepiej za pobraniem (pewnie ze 100-150 zł) bo z przelewem różnie jest.poniżej 4 tys znalazłem w Ceneo 50G20 tyle że srebrny, a czarne zaczynają się od 4140 może jednak warto się sprężyć, bo Kiki ma racje 42 czy nawet 46 może być za mały
Dolicz przesyłkę - najlepiej za pobraniem (pewnie ze 100-150 zł) bo z przelewem różnie jest.
A czy naprawdę ES (srebrny) aż takie sprawia słabe wrażenie, że tańszy jest (różnica to 300 zł)?
Ja tez mam 4kzł i czekam jeszcze z miesiąc bo więcej nie damnajlepiej nie przez internet, no ale cóż na cud trzeba poczekać
![]()
kiki thank you za podpowiedz-ale napisz tak w skrócie czy nie jest ta matryca w v20 lepsza,miejsce w pokoju moze bym wymyślił do 3 m tv lukam taż w dzień a ponoć ten panel lepiej się w dzień sprawujeoczywiście wielkość - czyli 46G 20 - który i tak będzie za mały do tych warunków.
witam wszystkich bo to mój 1 post,podobne pytanie mam ,tylko ja mam taki problem,odległość 4 m i nie wiem czy 42v20e czy 46g20e,mam 4 tys pln i więcej nie uzbieram,i jeszcze jedno czy funkcje takie jak sprawdzenie pracy panela tzn czas ,tryb hotelowy,to jest identyczne jak w g20
kolego mam 10 dni na zwrot bez podania przyczyny pozdrawiamzdecydowanie 46cali.polecam zakup w sklepie stacjonarnym.plusem tego jest możliwość sprawdzenia matrycy.często występują na niej martwe piksele.po zamówieniu przez internet niema możliwości reklamacji tego typu defektu. plazmy tak po prostu mają.
Chodziło mi, że wole dotknąć i kupić niż później się denerwować, że obite, pęknięte i wszyscy umywają rączki. Oczywiście to skrajności ale się zdażają. Kilka rzeczy kupiłem również przez internet ale jak to była kwota powyżej 500 zł (szczególnie przelewem, bo jeszcze taniej) to coś tam bolał ....czemu nie przez net? ja kupiłem przez net wybierając najtańszą ofertę, zero problemów, w swojej miejscowości najtaniej miałem o 400 zł drożej niż w necie z transportem
Czy jest możliwość korzystania z internetu na TV i podłączenia z PC kablem. Internet na kompie to Orange Free ("mobilny") i jest dostępny za pomocą modemu USB (Huawei E1752)?
Jak połączyć PC i TV kablem, żeby korzystać z internetu na TV. Czy z Orange Free jest to w ogóle możliwe?
Viera Cast zmienia się w Viera Connect...
Jest możliwe, ale najlepiej zamiast modemu trzeba było się wyposażyć w Router 3G. Np. Huawei E960. Pewnie jest także możliwość odpalenia na kompie jakiegoś oprogramowania typu router i udostępnienia łącza na normalnej karcie sieciowej. Ale to musisz poszukać. No i komp musi być cały czas włączony co na pewno jest wadą takiego rozwiązania.
Nie trzeba dodatkowego oprogramowania. Np w windows 7 jesli widać takie połączenie w Panel sterowania\Sieć i Internet\Połączenia sieciowe to wystarczy kliknac prawym klawiszem myszy na polaczenie i w zakladce udostepnianie wybrac: "Zezwalaj innym uzytkownikom sieci..." i z listy rozwijanej wybrac siec LAN (albo odwrotnie dla sieci lan wlaczyc udostepnianie i wybrac wtedy modemnigdy nie pamietam bo to malo intuicyjnie napisane jest).
Nie pamietam czy w XP tez tak latwo sie udostepnialo internet.
Dodatkowo jako ciekawostka podam adress jak latwo mozna udostepnic neta z lapka czy kompa z wifi: Virtual Access Point Software for Windows 7 - na stronie wystarczy podac ssid i klucz zeby udostepnic polaczenie (trzeba tylko zaakceptowac w okienku ktore wczesniej wyskoczy ze zezwalamy na wykonywanie skryptow). W sumie dziala na zasadzie takiej jak pisalem wyzej, ale nie musimy wszystkiego sami ustawiac. Przydaje sie jak mamy karte dual band, mozna jednoczesnie laczyc sie z siecia wifi i udostepniac kolejna siec wifi (czasem sie przydaje).